Parkovanie na Námestí sv. Mikuláša

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Herbert 09. februára 2016

Mestska policia veselo rozdava pokuty a to hlavne pocas nedelnajsich bohosluzieb a sama parkuje na nevyznacenom mieste na parkovanie. Vyborny priklad pre ostatnych. Fotka je z dna 07.02.2016 cca o 10:30.

09. február 2016

kolombo

Nič v zlom,ale polícia má výnimku.Keď ide riešiť nejaký priestupok alebo vykonáva kontrolu.Pán Herbert,to slovo hlavne pokutuje pri bohoslužbách by som radšej vynechal.Každý Trnavčan dobre vie,že dlhé roky si ľudí čo chodia do kostola,teda ich parkujúce autá,mestská polícia nevšímala!Dlhé roky v Trnave vládla strana KDH........Cez týždeň dostávajú ľudia pokuty a v nedeľu má niekto výnimku?Cez týždeň máte problém zaparkovať auto v historickej zóne,ale v nedeľu bývajú prázdne parkoviská!Na Dolnopotočnej ulici a na Starohájskej parkovisko býva doslova prázdne.Len to bude asi ďaleko.....To isté platí aj pre ľudí čo chodia do Univerzitného kostola.Parkovisko pri Relaxe tiež býva prázdne.
09. február 2016

Matko

Suhlasim ze sa da zaparkovat aj normalnejsie s mensou vyhradou. Prispevok bol zrejme o trochu ludskom pristupe policie. V tom case asi tie auta az tak neprekazaju podla mna a vacsina ludi bude asi skor narodenych. A ked uz sa mame bavit o parkovani a pokutovani tak preco nerozdavaju pokuty pocas futbalovych zapasov ked sa parkuje vsade a velakrat aj na zeleni. To sa asi boja rozvasnenych fanusikov.
10. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská polícia dňa 7. 2. 2016 v uvedenom čase vykonávala kontrolu dopravnej situácie na ulici Nám. sv. Mikuláša a Kapitulskej pri ktorej riešili viacero dopravných priestupkov.
Mestská polícia má výnimku z dopravného značenia.


Mestská polícia v Trnave
10. február 2016

Micro

...alebo pred istým hotelom na Hornopotočnej ulici - parkovisko je označené dopravnou značkou, ale ani jeden parkujúci nemá na zaplatenie parkovného...
15. február 2016

Peter

Len drobna poznamka, preco su ciary vyznacene len na casti namestia? Detto na Frantiskanskej. Prislo sa takto o kopu miest. Na namesti Mikulasa som tam parkoval casto koli kave :-) teraz obcas okolo obeda fakt nie je kde na Kapitulskej zastavit
16. február 2016

kolombo

Peter,podľa nového zákona,keď chcelo mesto vyberať parkovné,muselo vyznačiť parkovacie miesta vodorovnou bielou značkou.Na Nám sv.Mikuláša neboli všade vyznačené parkovacie miesta z dôvodu nesúhlasu pamiatkarov.Podľa mňa sa dá v pohode zaparkovať na Dolnopotočnej za Jednotou.Keď tam Bročka postaví parkovací dom,tak to bude úplne bez problémov.Na Františkánskej,na konci ulici neboli vyznačené parkovacie miesta,5-6,z dôvodu neponechania dostatočnej šírky cesty a chodníka.Tak to bolo v oficiálnej správe-v novinách a aj v správe na zasadnutí poslancov.Ale na Františkánskej sa zas vyznačili parkovacie miesta na druhej strane.Bolo to tuším 5-6.
17. február 2016

Micro

Presunte stĺpiky a zábrany a bude pokoj....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania