Obmedzujúce parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Žanet 25. februára 2016

V strednom vnútrobloku na Ul. G. Dusíka parkujú viacerí vodiči na prístupovej ceste tak, že omedzujú premávku. Odstavené autá nestoja na trávniku, ale nútia iných vodičov, aby ich po trávniku obchádzali. Trávnik je tak už sčasti vyjazdený a zničený. Ak chránime zeleň, bola by som rada za prijatie opatrenia a kontrolu jeho dodrziavania. Napr. namaľovanie žltej čiary po oboch stranách. Dve minúty odtiaľ je skoro prázdne parkovisko pred Olympiou.

25. február 2016

Flego

Za prvé po chodníku sa autom nesmie jazdiť, čo sa na Prednádraží ticho toleruje, pretože tu nie sú cesty. A za druhé, nenecháva 1,5 metra voľného chodníka, takže to má policajt automaticky pokutovať aj bez žltej čiary.
25. február 2016

trnafcan.tt

Autá tam nemajú kde parkovať, napriek tomu, že priestoru na nové parkovacie miesta je tam dosť. Treba ich tam vybudovať ! 20 až 30 áut by sa tam dalo v pohode poriešiť a stále by tam ostalo dosť miesta na zmysluplné doplnenie zelene.
25. február 2016

kolombo

trnavčan,pár metrov od uvedeného miesta je veľké parkovisko pri Olympii.Treba používať nožičky..Veľký nesúhlas.Na tej tráve sa hrávajú deti.
25. február 2016

trnafcan.tt

Kolombo, Olympiu si videl asi iba na obrázku, lebo keby si tam bol aj osobne, vedel by si, že parkovisko je plné áut pracovníkov Olympie, pracovníkov z úradu práce, nezamestnaných, ktorí idú na úrad práce, ľudí, ktorých autá sa nezmestili na parkovisko pri Maxe, plus tích domácich, čo majú v poriadku "nožičky" zo sídliska a ich návštev. Parkovísk je tu katastrofálne málo a výsledkom je aj tento podnet od Zanet, ktorý musí starosta vyriešiť. A nemysli si, ani mne sa nepáči, ako vyzerajú trávniky a zeleň po "múdrych" vodičoch, ktorí po nich jazdia. Parkovanie je fakt obrovský problém v TT. Ak Olympia, Max a úrad práce dajú závory, tak ako Billa a Lidl, potom vypisuj o "nožičkách". A navyše, Ty permanentne ignoruješ skutočnosť, že nie všetci majú zdravé "nožičky". Som rád, že Tebe nožičky zatiaľ slúžia. Ale raz ani Tebe nebudú !!! Potom si spomeň na svoju výzvu o "nožičkách" a parkovaní. Tak sa zobuď prosím Ťa a pozeraj sa na svet trochu v súvislostiach !
25. február 2016

Flego

Kde sú tie časy, keď sme tam ešte my hrávali futbal, to by to auto celé dlho nevydržalo :-)
25. február 2016

kolombo

Trnavčan,no to Ty si asi videl Olympiu na obrázku!Často cez týždeň som práve pri Olympii,na tom parkovisku a nemal som tam problém zaparkovať.A zobuď sa Ty hlavne!!Z Gej.Dusíka poznám práve veľa starších ľudí,ktorí nemajú problém s tým,aby sa prešli.Práve mladí ľudia sú leniví.Takže treba používať nožičky,nožičky...Jedine sídlisko Hliny má problém s parkovaním.A tu sa treba spýtať nedávnych zodpovedných,prečo dovolili tak zahustiť sídlisko činžiakmi.Iné časti s tým problém nemajú!Len všetci by chceli parkovať pod oknami.
26. február 2016

Žanet

Bývam pri Olympii...večer a v noci býva skoro prázdna..Takisto rodičia, čo vozia deti na futbal, zaparkujú autá radšej na už beztak dosť úzkej ulici, pritom pred Olympiou sa dá v pohode zaparkovať.
26. február 2016

Žanet

Bola som to parkovisko pred Olympiou teraz pár minút po polnoci odfotiť. Je tam až jedno auto. Takáto situácia je tu stále...ak by sa sem do diskusie dali pridať fotky, už by tu boli. Nevidím tu takú možnosť..
26. február 2016

Žanet

Prázdne parkovisko pred Olympiou
26. február 2016

Žanet

Prázdne parkovisko pred Olympiou 2
26. február 2016

trnafcan.tt

Parkujte teda svoje autá pred Olympiou vy ! Tým vytvoríte pred domami kopec miesta pre tých, ktorý pred Olympiou parkovať nechcú. Nezaberajte im miesta a bude po probléme.
26. február 2016

Žanet

Pan trnafcan, schovajte si svoj vykricnik pre niekoho ineho. Ja parkujem v poriadku a predstavte si, ze hned vedla mna bolo volne miesto. Ale ved to je take slovenske, ospravedlnovat arogantnost, opakovat, ze sa nieco neda a posielat tych, co nic neporusuju, parkovat inam.
26. február 2016

trnafcan.tt

Žanet, hlavne že Ty parkuješ pravidelne pred vchodom do baráku a šetríš si svoje "nožičky". Uvoľni miesto pred barákom aj druhým. Oni si tiež zaslúžia pošetriť "nožičky". A nestaraj sa o môj výkričník !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. február 2016

Žanet

Trnafcan, triafate vedla. Ako som vravela, tam kde som parkovala ja, bolo volne. Nemate argumenty, len utocite, ukazujete vlastnu sebeckost a detinskost. Proti tomu ziadny argument pomoze. Raz chcete parkovat priamo pod oknom a velmi zle prepodkladate, ze su taki aj ostatni. Omyl, nie su. Dalsi beton na ukor zelene netreba, pretoze parkovat sa tu da. Najprv sa treba pozriet na seba a nerozkrikovat sa na ostatnych. A mozno je na fotke vase auto, preto vas to tak drazdi :)
26. február 2016

trnafcan.tt

Žanet, teraz sú školské prázdniny a tak je teraz v TT menej áut. Keď prázdniny skončia, potom treba robiť fotky. Navyše parkovisko pred Olympiou nebolo vybudované na parkovanie automobilov vlastníkov bytov na Prednádraží I , ale pre automobily pracovníkov a návštevníkov Olympie ! Každý rozumný trnavčan už dávno vie, že v TT problém parkovania vyrieši iba dobudovanie nových parkovísk. Problém parkovania sa dlhodobo odsúva a kompetentní zjavne čakajú na zázrak, ktorý to vyrieši.
26. február 2016

Flego

Ser na to Žanet, trnafčan je zas vo svojom živle. Pravidelne tu vyrýva v diskusiách a teší sa, keď niekoho vytočí. Nemá zmysel s ním polemizovať.
26. február 2016

Roman Krajčovič

Mne osobne auta nevadia na chodnikoch pokial tade prejdem z kocikom :)
26. február 2016

trnafcan.tt

Samozrejme, každý kto má iný názor, ako "neomylný mienkotvorný" Flego, tak ten podľa neho vyrýva. Takže priatelia vyrývajte, vyjadrujte slobodne svoje názory a nedajte sa odradiť takými, ako je Flego a jemu podobní !
26. február 2016

Flego

:-) neviem čím to je trnafčan, že všetky tvoje komentáre pri každom podnete majú červené hodnotenie.
26. február 2016

trnafcan.tt

No lebo Ty Flego a Tvoji kamaráti ste si túto stránku sprivatizovali v predvolebnom boji o post primátora TT a naďalej tu zostávate, aby ste kontrolovali správnosť názorov trnavčanov a verejnú mienku. Všetkých, ktorí majú iný názor ako je "ten správny", označíš červenou. Odkaz pre starostu je dobrý prostriedok na usmerňovanie a kontrolu verejnej mienky tým "správnym smerom" , ktorý požaduje aktuálne vládnuca elita TT.
27. február 2016

Flego

Váááu, jaká skvelá dedukcia. Metóda Laššákovej palca na OPS odhalená!
A odkiaľ to všetko vieš Gabo? Registroval si sa pred 2 mesiacmi a boj o primátora bol pred 2 rokmi.
27. február 2016

kolombo

Ja osobne som sa registroval až po voľbách,ale nevadí.Trnavčan,vôbec mi nevadíš,len máš niekedy urážlivé,agresívne správanie.Dosť podobné jednému neúspešnému kandidátovi Kopunikovi,ktorého mal zamestnať smerácky Mikuško.Celkom som bral tohto novinára,ale keď sa nechal zapredať Veľkému Vladovi a Smeru-najväčším zlodejom,tak klesol u mňa a viacerých ľudí na samé dno!Na totálne dno,kde náš Gabko nevie vydokladovať odkiaľ má peniaze na hnojník Bez rešpektu.
27. február 2016

trnafcan.tt

Kolombo pozri sa do histórie, ako "inteligentne" sa vyjadrujú Tvoji kámoši. Vrátane ich slovníka štvrtej cenovej skupiny. Mne ich názory nevadia, sto ľudí, sto chutí. Akceptujem ich, aj keď s nimi nesúhlasím. To isté žiadam od nich. Akceptovanie mojich názorov. To je demokracia. Viac mi vadí ich, ako ty hovoríš, ich "niekedy urážlivé a agresívne správanie".
27. február 2016

Flego

No schválne, daj linky na pár komentárov štvrtej cenovej.
27. február 2016

trnafcan.tt

Opýtaj sa svojich "nesúhlasnehodnotiacich" kamarátov, oni tie komentáre písali ! Ostatných trnavčanov to vôbec nezaujíma. Oni chcú riešenie podnetu pre starostu !
28. február 2016

Flego

Gabo ty si neuveriteľný klamár! OPS má totiž zabudovaný filter, ktorý automaticky bráni zverejneniu slovníka štvrtej cenovej.
28. február 2016

Juraj Fuzák

Gabriel je zas v laufe pozeram :)))))
29. február 2016

trnafcan.tt

Plné parkovisko pred Olympiou a Úradom práce

Takto vyzerá parkovisko pred Olympiou a Úradom práce v TT cez deň a to sú školské prázdniny a kopec zamestnancov z úradov má dovolenku so svojimi prázdninujúcimi deťmi. Navyše priestory Olympie ešte nie sú všetky sprevádzkované ! Parkovisko je malé a nepostačuje potrebám motoristov v tejto lokalite.
29. február 2016

Žanet

Parkovisko je plne cez den, a? Vecer, ked ludia prichadzaju z prace, je prazdne a vtedy tam je miesto na parkovanie, a preto sa nemusi parkovat tak, ze sa nici trava. Auta, ako som jedno odfotila pre podnet, tak parkuju vecer a rano...cez den sa parkoviska pri bytovkach praveze vyprazdnuju. Takze plne parkovisko pred olympiou cez den vobec neprekaza. Toto je ta suvislost.
29. február 2016

trnafcan.tt

Ešte raz Žanet : Odparkuj si svoje auto pred Olympiu a nechaj miesto pred svojim domom motoristom, ktorí chcú stáť pred domom ! Tebe to, ako stále tvrdíš, vadiť nebude a tí druhí sa potešia. Okrem dobrého pocitu z vyriešenia parkovania v Tvojom okolí budeš mať aj pekné, vybehané, zdravé nožičky a k tomu ako bonus aj vyťahané ručičky od vláčenia kabiel s nákupmi od Olympie :) :) :)
29. február 2016

Žanet

Trnavcan prepac, ale ja ty ocividne nerozumies alebo nechces rozumiet co pisem. Posledny raz to sem pisem. Tam, kde parkujem ja, byva volne. To za prve. Za druhe, keby som aj parkovala inde, aj tak tam ti ludia, ktori parkuju z miesta podnetu parkovat nebudu alebo to je niekolko metrov od domu a stale by si nicili tie "nozicky" ako pisete. A to, ze ja zacnem parkovat inde neznamena, ze tych miest tu aj tak nie je dostatok. Parkovanie na Dusika je v pohode. Vyzera, ze jedine vy s tym mate problem. Ja vas neposielam, aby ste sa prestahovali inde, len preto ze prave vy mate problem zaparkovat o nieco dalej a sam ste to tu prezentovali. Ak chcete manazovat parkovanie, mozete zacat od seba :)
29. február 2016

trnafcan.tt

Parkuj pred Olympiou ! Pred domom bude o jedno miesto viac. Motorista z Tvojho podnetu sa poteší a nabudúce bude parkovať na Tvojom mieste pred domom. Problém je vyriešený, viac písať netreba.
29. február 2016

Žanet

Parkovisko Olympia niečo asi o 10.00. Klasický pracovný týždeň, cca 10 parkovacích miest voľných.
Stredný blok na G. Dusíka o 2 minúty neskôr - žiadne obmedzujúce parkovanie.
29. február 2016

Žanet

Parkovisko pred Olympiou v pondelok cca o piatej - parkovacie miesta sa uvoľňujú.
07. apríl 2016

chalan_z_prenga

Komu by ublížilo nové kolmé parkovanie po oboch stranách tej cesty/chodníka kde daný nešťastník parkuje ? Len by bolo kde parkovať a nebolo by sa o čom hádať. Tých pár m trávy nikomu chýbať nebude a nebude ani problém s parkovaním - všetci budú spokojní... či ? Je tento podnet o riešení, alebo je iba šikanou vodiča?
07. apríl 2016

Žanet

Chalan z prenga....vobec to nie je sikana vodica..ja tu byvam /som vodic/ a vidim tie volne miesta. takze to je cista lenivost a lahostajnost vodicov. su lokality kde naozaj je skutocne problem parkovat, ale tento problem prengo /zatial/ nema. Ale vodicom, ktori maju pristup, ze ja budem parkovat tu a ani o meter dalej, to nikto nevysvetli. Ak by si tu byval, vedel by si, ze situaciu tu vibec nie je zalostna, ako sa tu snazi niekto iny navodit. ak tu byvas a nevidis to, bud nechces, alebo mas podobny pristup. Jedno je fakt. Zelen ubudu na ukor parkovania /nie a naopak/, kde je hranica?
07. apríl 2016

Žanet

sory, myslela som dusika a nie prengo
15. apríl 2016

chalan_z_prenga

Žanet, ty sa musíš dobre nudiť / závidieť, keď ti jedno auto takto strašne vadí... riešiš druhých ľudí ako majú a čo majú robiť, ale sama pred Olympiu nezaparkuješ tak ako to druhým kážeš. Ak máš kde parkovať, tak to preto, lebo z miesta odparkuješ keď sú už všetci preč a priparkuješ keď tam ešte nikto nie je... vtedy je miest dosť...

Stále nechápem, prečo ľudí chytá hystéria, keď sa povie o ubratí pár m z trávnika a spravení parkovacích plôch, ktoré budú stačiť ďalších 10-15 rokov... nežijeme predsa len dnes, ale robíme veci aj pre budúcnosť...
15. apríl 2016

Žanet

Nie je to nuda a nejde o žiadne konkrétne auto...vysvetlila som tu viackrat, kto nechce, chápať nebude. A určite to nie si ty, kto vie kedy a za akých okolností parkujem. Rozhodne neparkujem ako vodiči, ktori si myslia, ze môžu vsetko, alebo sú ľahostajní, leniví atď. Ak to vnímaš, ze riesim vodiča a zavidim mu :D tak to tak ďalej vnimaj, ked uz nemas co ine. Ja mám svedomie čisté a kto nemá, ten sa buri, berie to osobne a vecné argumenty nechápe. Dovi
15. apríl 2016

Žanet

K trávniku len toľko, ze záleží z akeho trávnika sa uberá..či nejaký odfrcok, čo nemá zmysel atď. Dusík miesta ma a za tým si stojim
29. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žltá čiara, ktorá zamedzí parkovaniu áut na chodníku a následnému ničeniu zelene, bude namaľovaná v najbližších týždňoch októbra 2016.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. október 2016

Peter

Žanet sa zrejme nudí. Nech si ona parkuje pri olympii
13. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žltá čiara už bola v lokalite namaľovaná.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. september 2017

Juraj

ciara je namalovana na jednej strane a auta parkuju na opacnej na trave

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania