Rozbitý a rozsypany odpadkový kôš

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

rozbitý kôš medzi MŠ a ZŠ na Atomovej ulici

01. marec 2016

Roman Krajčovič

Ten kos uz je asi 5x v tomto stave 4x menený.ma tam vobec daky vyznam?
02. marec 2016

Peto

Hlavná trasa ozralcov v smere mesto-tesco a nazad. čoskoro bude tesco v noci zavreté, možno sa aj situácia s košom zlepší :-)
04. marec 2016

Juraj Fuzák

niekto doma dostava ohlavky a potom si to odnesie kos alebo lavicka...
10. marec 2016

Matúš G

Vybavené to nie je, kôš je rozbitý, treba ho vymeniť.
10. marec 2016

Palcino Čavojský

Nie je to vybavené, kôš je dole deravý, čo je vidieť aj na fotke aktualizácie.
10. marec 2016

Roman Krajčovič

Kos by som ja osobne zrusil naco tam je? Vsak 20m dalej su dalsie 2 kose....a ked sa tam da novy kos zas bude do mesiaca rozbity ako je vid.na fotke
10. marec 2016

Palcino Čavojský

Alah, kde sú iné koše??? ak idete z Tesca smerom na Špačinskú od tesca po ceste k tomuto košu nemáte žiadny a potom je až na Jadernej.
11. marec 2016

Roman Krajčovič

A pred budovou Vuje na zelenom pase jeco hm? 2 Zelene koše p.Čavojský :) Na okružnej sú tam dalšie dva koše na zastávkach :)
11. marec 2016

Palcino Čavojský

Alah: Koše boli namontované tam, kde sú po tom, čo som sa s p. Pekarčíkom poprechádzal po našom sídlisku a ukázal som mu nepraktické osadenie košov hlavne čo sa týka ich umiestnenia. Poprosím Vás, čítajte pozorne, čo sa tu píše. Ja vám píšem, že pri ceste z Tesca na Špačinsku nemáte popri ceste koše tak, aby človek nevybočoval zo svojej trasy. Takže neverím, že ľudí naučíte, aby išli odhodiť papierik na zastávku autobusu č. 6 na Okružnej, ak idú do Tesca. Na Vodárni donedávna bolo 6 košov, z toho 3 boli na detských ihriskách mimo akéhokoľvek frekventovaného chodníka, dva vami spomínane na autobusovej zastávke.. Prial by som si, aby raz boli koše rozmiestnené aspoň tak, ako je to na trase Lidl na Clementisovej - Poliklinika - viac ako 10 košov... A tu vidíte aj ten rozdiel: sídlisko 6 košov, jedna ulica 10 košov.
11. marec 2016

Roman Krajčovič

Musíte byť velmi v plyvný podnikatel p.Čavojský keď že si lusknete a mesto vám to ihned zabezpečí ale to je jedno...Prečo na miesto 1000 ks stromov neosadili 1000 ks smetných košou určite by ste bol spokojnejši :) A dalšia vec kto zabezpeči vývoz dalšich smetných košou? Však ich je 1500 cca po Trnave ja si myslím že to aj až dosť...Ďalej ako ste pisali že to su neprakticky rozmiestnené stým svami súhlasím,ale mesto navrhuje kam a kde pojdu smetne koše pán pekarcík a spol.Prečo sa neporiadia z ľudmi ktorí zabezpečujú vývoz daných smetných nádob?Verím že by stým vedeli pomocť pretože podaktoré koše sú úplne zbytočne osodene tam kde nemusia byť a tam kde mali byť niesu.
11. marec 2016

Palcino Čavojský

Vysadenie košov nemá nič spoločné s mojimi pracovnými aktivitami. Keďže moje podnety s nedostatkom kosov tu boli ignorovane alebo zamietane, dohodol som si stretnutie s p. Pekarcikom, s ktorým som sa tu prešiel a nechal som rozhodnutie aj naňho. Nehľadajte za všetkým niečo nekalé alebo zázračné.
22. marec 2016

Palcino Čavojský

vyriešené. kôš už nie je dolamany
28. november 2017

Andrej

Zničený odp. kôš

Zdemolovaný odpadkový kôš a jeho obsah vysypaný na trávniku pri chodníku vedúcom od VÚJE na Jadrovú ul.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania