Psie výkaly na chodníkoch

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 01. marca 2016

Na ulici Tulipánová,Dohnányho a Sromová je chodiť peši "veľký zážitok".Ako možno vidieť na fotkách pekné kopy výkalov a teraz po dažďoch pekne rozložené.Podľa dostupných inf.stopa vedie na Tulipánovú ulicu č.3 kde sa nachádzajú 3ks Írskych vlkodavov a majiteľ ich venčí kade tade.Myslím,že by si to už mohla všimnúť aj Ms.polícia.

01. marec 2016

kolombo

No pekne,mestská polícia bude radšej krúžiť okolo nemocnice a tam rozdávať pokuty.Je to hanba!Len iné veci nejako nevidia,sú slepí?Alebo je im to jedno?
01. marec 2016

MBN

kolombo-nemôžu vidieť,keď sa vozia len v aute.Keby chodili peši,možno by stúpili do toho a potom by to riešili.
01. marec 2016

kolombo

Treba začať otravovať aj poslancov,aby začali tlačiť na zmenu prístupu niektorých policajtov.
02. marec 2016

Mária

Na tom rohu Dohnányho-Tulipánová sú psie hovná pravidelne, každý deň jedno nové pribudne a do jedného starého niekto stúpi, takže časom zmizne. Mám pocit, že tam niektorý obyvateľ bývajúci okolo púšťa psa zámerne. To vyrieši jedine kamera.
02. marec 2016

Marian

Dnes nám pribudol ďalší zákusok a niekdo,kdo pozeral do mobilu má ho na topánke.
09. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu sa nám podarilo zistiť páchateľa priestupku, ktorý zaplatil za znečisťovanie verejného priestranstva blokovú pokutu. Chceme veriť, že sankcia povedie k náprave.
Predmetnému priestoru budeme v rámci hliadkovania ďalej venovať zvýšenú pozornosť.

Mestská polícia mesta Trnava
14. marec 2016

Peter

Ja chodím okolo a presne aj viem z ktorého dvora je ten pes. Je to veľký vlčiak. Majiteľ býva na Dohnányho, nebudem radšej uverejňovať číslo domu. Ohrozoval pár krát aj mňa keď som išiel okolo zo svojim psom. Venčenie prebieha tak, že psa vypustí samého na ulicu. Toto treba urýchlene riešiť, kým sa niečo nestane.
15. marec 2016

kolombo

Pesan,tak aspoň nejaký čas tohto zvláštneho venčenia.
02. apríl 2016

kika

a co s tymi vykalmi?? kto ich odstrani?? mal by majitel tych psov, kazde rano idem okolo nemocnice a hovniska jak delo su tam stale
24. júl 2016

kika

vcera som isla okolo Dohnanyho ulici, v tom kute na konci ullice neskutocne vela hovien, a akurat som tam zbadala toho vlciaka, on fakt tam ma verejne WC?? to fakt sa s tym nic nerobi?? vsak majitel si doma nebude robit svincik a na ulici ho to nestve

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania