Srnček v strede mesta - areál nemocnice

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Zdenko 03. marca 2016

V areály nemocnice pri starej bytovke sa od leta minuleho roku pasie srnec.Po nekonečných volaniach cez polovnicky zvaz,policiu,mestsku policiu sa nic nezmenilo a srnček veselo hľada potravu v priľahlých zahradách.Vyrastol už z neho statný kus.

03. marec 2016

jozef

No dúfam ,že to už niekto vyrieší aj ja som volal na MP, ale ich starost je dľa všetkého len dávať papuče a lebo sa velkou rýchlosťou previesť po uliciach , takže nič nezaregistrujú, no uvidíme
04. marec 2016

Gusto

Policajti nepridu ani odchytit psa, nieto este divu zver :-D Neriesia motorkarov, neriesia psickarov, neriesia bezdomovcov, nestrazia prechody ked idu decka do skoly...Aktivita policajnych hliadok sa obmedzila na vychadzky po centre a kontrolu parkovacich listkov.
04. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
výskyt srnca v objekte fakultnej nemocnice v Trnave bol nahlásený na Slovenský poľovnícky zväz v Trnave, OPK Trnava, ktorý tento stav registruje už z predchádzajúceho obdobia. Raz už bolo odchytenie srnca neúspešné. O ďalší odchyt sa Slovenský poľovnícky zväz v Trnave pokúsi v najbližšom období.

Odbor stavebný a životného prostredia
05. marec 2016

jozef

Presne tak, ale na zastupiteľstve sa p. primátor chvália aké má polícia výsledky, no nevie a myslím ,že množstvo ďalších občanov nevidí žiadne závažné rozdiely v ich konaní, všetko ide po starom.
13. marec 2016

Roman

ved nikomu neubližuje
21. marec 2016

Žanet

este ho tam je vidiet alebo ho odchytili?
22. marec 2016

Roman

V nedeľu ho odchytili poľovníci.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania