Kamerový systém - železničný nadchod

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Eva B 03. marca 2016

Možno reagujem oneskorene, ale predsa len ma trápi, že ľudia ktorí každodenne prechádzajú železničným nadchodom spájajúcim Prednádražie s Coburgovou nie sú nijako chránení. Zopár krát tam bola aj policajná hliadka, ale vždy iba na krátku chvíľu v ranných hodinách, čo podľa môjho názoru nie je dostatočné. Snáď by stálo za úvahu dať v tejto oblasti kamery alebo nejaký iný bezpečnostný systém, ktorý by chránil peších pred "indivíduami" ktoré železničným nadchodom i jeho okolím prechádzajú. Ďakujem.

09. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lávka nad železničnou traťou spájajúca Prednádražie a Coburgovu ulicu je zaradená medzi objekty nášho záujmu v rámci hliadkovania. V priebehu roka 2015 nemáme z tohto priestoru evidovaný žiadny prípad obťažovania prechádzajúcich občanov.
Rozmiestňovanie kamier, ktoré monitorujú verejné priestranstvá je limitované finančnými možnosťami mesta a bohužiaľ týmto spôsobom nie je možné zabezpečiť všetky miesta na území mesta, ktoré sú pre občanov potenciálne nebezpečné. V prípade, ak by počet incidentov na lávke a jej okolí stúpol, budeme zvažovať i monitorovanie prostredníctvom kamier.


Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania