Psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Daniela Orešanská 09. marca 2016

Vyžadujete od ľudí - psíčkarov, aby po svojich psoch zbierali exkrementy, čo je samozrejme správne. Keď sa to už väčšina konečne naučila, nemá kto akosi tento odpad vyvážať. Na venčovisku T. Tekela to stále častejšie vyzerá práve takto. Už viac ako tri týždne ich neviviezli, hovienka veselo vypadávajú z košov. Psíčkari ak nezdvihnú a majú tú smolu, že ich príchytí mestská polícia, dostanú pokutu, ale kto dostane pokutu za toto?
S pozdravom Daniela Orešanská

12. marec 2016

Filip

Pani/ slecna ma samozrejme pravdu, ale tiez si myslim ze nemoze byt problem to hodit do ineho smetneho kosa. To je len a len o pristupe ludi.
13. marec 2016

Daniela Orešanská

To je pravda, ale to by všetky nesmeli byť takto preplnené, taká múdra som aj ja. A možno by ste ešte mohli, poradiť, čo s tým strašným smradom, čo sa šíri naokolo, podotýkam, že tie koše sú v blízkosti barákov, takže tým, čo tam bývajú nie je čo závidieť.
Pekný deň.
13. marec 2016

Filip

Ja vam len hovorim, ze ked to je plne, tak tam nebudem hadzat dalsie. A ak su plne vsetky tak, tak to hodim zabalene do sacku do velkej smetnej nadoby. Toto na obrazku robia iba prasata.

Ale mate pravdu v tom, ze si niekto neplni svoju pracu tak ako by mal.
13. marec 2016

Roman Krajčovič

No keď si niekto plnil svoje povinnosti ako su vyprazdnenie smetnych nadob tak tam kráaasne zapadla dodavka z firmy ktora to ma nastarost...nebolo to vysypane len koli tomu,ze sa tade nedalo ist autom koli rozmocenemu terenu inak su pravidelne vyprazdnovane.
14. marec 2016

Robo

To že dodávka zapadla je zlý argument. Po centre mesta si zamestnanec ASA odstaví dodávku a prechádza ťahajúc za sebou malý smetiak na kolieskach po nedostupných miestach pre vozidlo a vysýpa do toho malé stacionárne smetiaky. Len treba chcieť a nie sa vyhovárať že "nedá sa".
14. marec 2016

Roman Krajčovič

P.robo ste ochotny zajtra prist okolo 16tej na teodora tekela aby ste si mohli vyskusat tahat cca 70 kg kos na koleckas ked sa nalozi psacimi hovnami Asi tak 200m? Som zvedavy ako sa vam bude chciet ☺
15. marec 2016

Robo

A zasa len argumenty ako sa to nedá. Tak nech použijú fúrik. P.mohamed písal som o malom plastovom smetiaku na dvoch kolieskach, čo sa používa v rodinných domoch.
15. marec 2016

Roman Krajčovič

A ja vam pisem že ak ten 240L smetiak nalozia plyný výkalmi tak sa snim tažko manipuluje a nie to ho ešte tahať 200m :) Ale ako vravim ste ochotný si to vyskusat chlapci vam zato aj zaplatia :) Mudrovať od stolicky vie každý...Koše su vyprázdnovane 2x do tyždna v pondelok a piatok kludne si to od sledujte.
15. marec 2016

Daniela Orešanská

Tak toto je jedno veľké klamstvo, že dvakrát do týždňa, úplne na začiatku, ako sem tie koše umiestnili to bolo raz do týždňa a teraz asi podľa nálady, aj tri týždne tu nikto nebol a podla toho to aj vyzerá!
17. marec 2016

Robo

Na Saleziánskej od sídliska Na hlinách tiež už dlho nevysýpali koše, prechádzajú len čo je pri hlavnej ceste. A to viem o čom píšem.
23. jún 2016

Matúš G

23. jún 2016

Matúš G

Síce bez odpovede, ale vyriešené.
19. august 2017

Adriana

Nevysypané odpadové koše pre psov

Plné koše na odpad pre psíkov....smrad musí byť cítiť až do mesta...za čo sú potom dane za psa????

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania