Čierny odpad - Poštová

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Navozeny cierny odpad na Postovej ulici za starou vymenickou. Prosim odstranit. Dakujem

17. marec 2016

trnafcan.tt

Pán poslanec Juraj Fuzák, to snáď nemyslíš vážne ! Dávaš podnety na internet, miesto toho, aby si ich sám riešil v zastupiteľstve TT ? Volili sme Ťa !!! Pán poslanec zobuď sa !!! Čakáme od Teba riešenie a nie vypisovanie na túto stránku !!! Halóóóóó je tam niekto ??? Pán poslanec Juraj Fuzák halóóóó !!!
18. marec 2016

Juraj Fuzák

prepac Gabko ja uz sa polepsim...
18. marec 2016

kolombo

Gabriel má vždy pravdu,len škoda,že nebol zvolený za poslanca...Mala by Trnava NA VIAC!!!
20. marec 2016

trnafcan.tt

Juraj Fuzák odpúšťam Ti ak sa polepšíš a Tebe kolombo dávam za pravdu, že Trnava by mala na viac, keby zvolila lepších svojich zastupiteľov , lebo títo krčmenný drístači asi ťažko niečo dokážu. Ale musím uznať, že krčmenní drístači dobre kosia a aj špinu vedia celkom efektívne vyzbierať. Ináč v civilizovanom západnom svete to robia inštitúcie na to určené a mestským zastupiteľstvom zaplatené!
21. marec 2016

Juraj Fuzák

Gabko som naozaj velmi rad ze mi odpustas, spravim vsetko co bude treba aby tvoja smutna dusa nasla konecne pokoj. Hned mam lepsi den...
21. marec 2016

kolombo

Gabriel píš naďalej do hnojníka Bez Rešpektu,je to určite užitočnejšie ako tu na odkaze.Zdravím inak bývalých zlodejov od sociálnej strane Smer.PS:pozdrav Vlada a nech vráti občanom Trnavy pozemok na Športovej,ktorý dostal za euro.A ešte pozdrav človeka od Vladka čo dostal zadarmo od mesta,od skvelých poslancov prenájom reklamných lavičiek.Nech si aj po sebe uprace,keď si ich zobral preč!Ďakujem.
22. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet sme zaslali na riešenie odboru dopravy a komunálnych služieb.

Mesto Trnava
29. marec 2016

Juraj Fuzák

Odpad bol z daneho miesta odstraneny. Podnet mozno oznacit za vyrieseny.

Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania