Značka obmedzujúca vjazd na parkovisko mesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Tomáš Vlček 30. marca 2016

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na obmedzenie vjazdu k bytovým domom na Hlbokej ulici. Chápem, že obyvatelia bytových domov majú problémy s parkovaním (ostatne ako všetci obyvatelia slovenských miest), ale parkovisko leží na mestkom pozemku (parc. C 5671/6), ktorý nepatrí len obyvateľom ulice, ale všetkým občanom mesta. Navyše parkovisko bolo vybudované z verejných prostriedkov a za verejné prostriedky je aj udržiavané, preto je obmedzenie jeho využívania len pre niektorých občanov minimálne neetické, ak nie protiprávne. Preto žiadam o odstránenie tohto dočasného dopravného značenia a iný komplexný spôsob riešenia s parkovaním na celom území mesta.

31. marec 2016

Peto

Značenie tam malo byt len počas futbalových zápasov, aby tam mimotrnavcania nechodili. Majú predsa platene parkovisko pod CA
31. marec 2016

erik

znacky boli docasne umiestnene pocas medzinarodneho zapasu takze urcite ich casom odpracu...
31. marec 2016

Kajo

Pán Vlček toto značenie by mohlo byť kľudne trvalé. Pretože na tomto parkovisku už roky parkujú pracovníci daňového úradu, návštevníci daňového úradu, pracovníci VÚC, návštevníci VÚC a ľudia, ktorí idú k doktorovi na polikliniku.Nehovoriac o tom, že v tesnej blízkosti je platené parkovisko (prvá hodina zadarmo) určené práve pre potreby daňového úradu, VÚC a polikliniky.

Výsledok je taký, že cez pracovný deň tam "domáci" nezaparkuje a cudzie ŠPZ parkujú na trávnikoch a ničia tak životné prostredie. Je tu rovnaká situácia ako pred predajňou BILLA na Spartakovskej ulici.
31. marec 2016

Flego

Ani sa nečudujem, že domácim dochádza trpezlivosť, je to tam o držku už dlhé roky.
01. apríl 2016

Miroslav

Podobné je to všade v okolí polikliniky. Keď sa ráno vrátite z nočnej tak nezaparkujete. Ostáva krúžiť dookola a čakať kým nejaké auto neodchádza. To isté aj večer. Ano pred VÚC sa dá parkovať, ale zadarmo je to v noci, čiže výhodné pre tých čo prídu večer a ráno vypadnú.
Navyše sa začínajú vyhradzovať v okolí polikliniky súkromné pozemky.
01. apríl 2016

Michal

Podľa mňa by som ju tam osadil na stálo problém s parkovaním je celkovo okolo Polikliniky. Takéto označenie majú aj v Pezinku v centre tiež ich prestalo baviť hľadať si miesta na parkovanie obyvatelia ktorý tam bývajú x rokov a majú len jedno auto napríklad. A chcem vidieť to udržiavanie nebývam ďaleko od polikliniky je tam ešte väčší problém zaparkovať aj večer žlté označenie na ceste nepomáha a udržiavanie v zime nulové ak zamrzne sneh je to tam ako na klzisku takže s tou údržbou by som bol tichšie. Vybudované mohlo byť pred x rokmi. Keď stav pred Poliklinikou je taký aký je prečo tam sa nerieši nadzemné parkovisko?
02. apríl 2016

Palcino Čavojský

Na Vodárni nám "cudzí" vodiči parkujú z VUJE, zo ZŠ a MŠ, z Materského centra, ... Pri návrhu ako zmeniť Rybníkovu ulicu sa strhla debata o tom, ako je pre mnohých nutné chodiť do práce autom.. Pri tom návrhu sa väčšina zastáva toho, ako je zle chodiť po Trnave bicyklami... ale nezaoberajú sa tým, ako zle sa parkuje autom. Ja chápem pracovníkov DU a iných menovaných v súvislosti s námetom o Rybníkovej...
04. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetnú značku sme odstránili.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. apríl 2016

Juraj

Tak obcas je problem pokial nie je cyklochodnik chodit na bicykli bezpecne po ceste. Dost vela ciest je v TT spravna tak nekvalitne, ze na okrajoch je asfalt deravy/priserne zvlneny/popraskany/nerovnomerny, kanale su prepadnute oproti vozovke a casto maju mriezky otocene tak ze tam rovno vbehne koleso pokial si clovek nedava pozor alebo su na okrajoch cesty rozbite kusky skla atd.
05. apríl 2016

delo

ta znacka by tam mala byt natrvalo, v okoli je dost prazdnych parkovisk pre pracovnikov danoveho uradu aj pre city arenu!! takisto su znacky obmdzujuce vjazd aj inde v okoli centra uz dlhe roky a ludia si na ne zvykli.. napr. na hospodarskej

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania