Neporiadok pri detskom ihrisku na Botanickej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Andrej 03. apríla 2016

Na Botanickej ul., oproti detskému domovu, resp. vedľa potravín Jednota, je okolie detského ihriska veľmi znečistené. Bohužiaľ, musím konštatovať, že výrazne k tomu prispievajú tínedžeri z detského domova sídliaceho cez cestu. Do týchto miest, najmä do maličkého brezového hájika, chodia pravidelne fajčiť, čo robia s ohorkami asi písať nemusím. Sú ich tu stovky. Problémom sú navyše aj rôzne indivíduá, ktoré okupujú okolie el. rozvodne, vysedávajú tam, pijú alkohol, kričia a nechajú po sebe bordel. Všetko sa deje v tesnej blízkosti detského ihriska, ktoré samo o sebe nie je žiadna sláva, ale aj to málo je znepríjemňované vyššie uvedeným. Nedá sa nafotiť celý trávnik, ale tak ako na foto vyzerá okraj blízko chodníka, vyzerá takmer celý trávnik. Nie je čas na pešie hliadky MsP aj mimo centra?

06. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
na základe vášho podnetu zvýšime kontrolnú činnosť v predmetnej lokalite. V prípade, že zaregistrujete popísané konanie (znečisťovanie verejných priestranstiev, požívanie alkoholických nápojov na verejných priestranstvách a pod.), kontaktujte, prosím, našu stálu službu na bezplatnom tel. čísle 159. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá preverí vaše oznámenie a vykoná príslušné opatrenia, a to aj v prípade, že bude oznámenie anonymné.
Vzhľadom k veľkosti katastrálneho územia mesta Trnava, množstvu úloh, ktoré sú na Mestskú políciu kladené, a na druhej strane počtu policajtov, ktorí hliadkovú činnosť zabezpečujú, pešie hliadkovanie nie je efektívnym prostriedkom k riešeniu popísaného problému. V nastávajúcom letnom období budú v rámci možností na takéto hliadkovanie vysielané cyklohliadky.

Mestská polícia mesta Trnava
10. júl 2017

Matúš G

Zrejme to bolo v minulosti čistené. Tento problém sa bude pravdepodobne opakovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania