Vytiahnutie parkovacích čiar Hlboká 1-4

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ladislav Gaspár 10. apríla 2016

Na ulici Hlboká 1 - 4 chýbajú vyznačené pruhy na parkovanie. Tak to nejaký aktivista chytil do svojich rúk a namaľoval náznaky parkovacích miest. Krátko na to sa našiel ďalší aktivista, ktorý ich zamaľoval sivou farbou podobnou asfaltu a natiahol užšie. Teraz ako zlieza sivá farba, tak cépéčkarskí šoféri v tom majú občas hokej a zaparkujú nesprávne, čo vyvoláva parkovanie áut krížom krážom a uberá parkovacích miest. Preto sa chcem spýtať, bude sa pamätať aj na vytiahnutie čiar už na existujúce parkovacie miesta v novej pripravovanej koncepcií parkovania? Ak nie, bude v dohľadnej dobe vytiahnuté značenie? /ak ano, prosím nezabúdať na zvykové parkovanie "od lampy" - na foto ako ukážka Škoda SuperB 2AU 6545/

14. máj 2016

Ladislav Gaspár

Aký je dôvod pre neriešenie tohto podnetu? Ak si dám ja ako občan námahu a upozorním na problém, tak pokladám za slušnosť aspoň obdržať odpoveď, prečo tento podnet nebude riešený.
17. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po dokončení obnovy všetkých priechodov pre chodcov, stredových a vodiacich čiar a preznačení cyklochodníkov budú následne počas prvého polroku 2016 preznačované parkoviská na sídliskách.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. január 2019

begus

Kedy budú tie čiary prosím vás?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania