Hrdzavá lampa

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
ZuMa 14. apríla 2016

Lampa pri MŠ T. Tekela je v havarijnom stave, zdola uz je do polovice prehrdzavena, takze pri silnom vetre hrozi jej pad priamo do arealu skolky. Naviac dole je tak prehrdzavena tak, ze tam vznikla velka diera a na vlastne oci som videla ako tam male dieta dava rucku, co je nebezpecne, lebo sa moze zranit o ostre hrany alebo elektrickym prudom, kedze tam dole su aj kable. Problem som hlasila aj na dispecing Siemensu uvedeny na lampe - asi pred tyzdnom - zatial bez reakcie.

15. apríl 2016

Robo

Hlavne že tam je namontované nové LED svietidlo. Typické slovenské. Podstatné je, že je zaplatené. Už keď sa niečo robí, tak nech sa to robí poriadne. Prečo sa vracať ku tej istej lampe dvakrát? Aby bolo dvakrát zaplatené! Inak neviem čo si máme o takýchto robotách myslieť. Na MsÚ Trnava je asi všetko po starom. Veď predsa niekto zodpovedný tieto zákazky by mal preberať od dodávateľa.
18. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spoločnosť SIEMENS zabezpečuje na základe zmluvy s mestom Trnava prevádzku a údržbu verejného osvetlenia. V uvedenom prípade nejde o štandardnú poruchu na osvetlení, ale o závadu stožiara. Požiadali sme preto o vypracovanie cenovej ponuky na jeho výmenu.
V súvislosti s poznámkou v diskusii by sme radi pripomenuli, že príspevok, ktorý mesto v rámci projektu modernizácie dostalo z fondov EÚ, bol určený iba na výmenu svietidiel, nie stožiarov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
26. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
stožiar je vymenený, prikladáme fotografie.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania