Opraviť chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Chodník od Skloplastu smerom do Hrnciaroviec je v katastrofálnom stave. najlepšia varianta by bola vybudovať chodník aj cyklochodnik do Kamenneho mlyna popri potoku Parná.

04. máj 2016

trnafcan.tt

Áno, máš pravdu, bola by to najlepšia varianta, keby nebola ešte lepšia varianta : " kalvária ". Tam je starostovi a jeho kamarátom najlepšie. Dobre sa tam kosí a dobre sa tam robia selfíčka :) :) :). Na rozdiel od Tvojho chodníka.
05. máj 2016

trnafcan.tt

5ulo to bolo naozaj úbohé. Admin konaj !!!
05. máj 2016

Odkazprestarostu.sk

Admin koná. 5ulov príspevok bol vymazaný, ale aj ty trnafcan.tt dostávaš napomenutie za svoje príspevky v diskusiách. Keď sa to bude opakovať účet bude zablokovaný!

Admin
06. máj 2016

trnafcan.tt

Odkazprestarostu.sk žiadam, aby si konkrétne uviedol, za čo mi dávaš "napomenutie" ? Za moje názory ? To myslíš vážne ? Ináč som rád, že si na môj podnet vymazal skutočne vulgárny príspevok 5ula na moju osobu. Prečo si aj jemu nedal napomenutie ?
07. máj 2016

Peto

To vulgarne pomenovanie, ktorym som ta pocastoval, nebola nadavka, ale odborny vyraz pre urcitu chorobu.. vid slovniky. Nestaci ti, ze mi admin zmazal prispevok? Citil by si sa lepsie, ak by pomazal aj tvoje? Vazne by som rad zakopal tu pomyselnu vojnovu sekeru, ale musis sa pri tom spamatat aj ty a neutocit pod kazdym prispevkom priamo na jednu a tu istu osobu - starostu.. 20rokov trciaci klinec zo zeme by si mu prisil na jeho triko ak by to sem niekto dal ako podnet. Stranka ma sice v nazve starostu, no ulohy riesia jednotlive odbory mesta. Ak ta nieco trapi, pytaj sa teda konkretneho odboru alebo mlcky cakaj, kym bude podnet v rieseni. Svoje osobne problemy so starostom si ries priamo s nim telefonicky, osobne, mailovo, facebookovo.. cestu si isto najdes, ked si schopny sa dostat aj na ops.sk Zelam krasny vinkom zaliaty vikend ;)
07. máj 2016

trnafcan.tt

Otázka pre admina: Je slovo " d e b i l " urážka alebo odborný výraz ? Ak urážka tak sa 5ulo poriadne mýliš a trápne zachraňuješ tvoj prešľap a ak odborný výraz, tak tvoj príspevok nemal čo byť vymazaný a má tu svietiť aby všetci videli, že sa vyjadruješ ako jeden X X X X X a hádaj aké odborné slovo myslím. Navyše ty nie si doktor aby si tu stanovoval diagnózy, to čo si dovoľuješ !

Pome ďalej - Keď sa podnet vyrieši dobre - slávu zlízne starosta ! Keď je problematický, tak to vraj riešia jednotlive odbory mesta! Fuj aký hnusný dvojitý meter !

Záverom: Za tie odporné reči o mne ako alkoholikovi sa mi ospravedlň !!! Neviem ako ty, ale ja nechlastám (o tom by sa však z tvojho vymazaného vyjadrovania dalo pochybovať) !!! Ja si užijem víkend zaliaty akurát tak slnkom a ty sa kľudne utop v čúči aj za mňa...
08. máj 2016

Peto

Prepáč, ale alkoholikom som ťa nenazval. Dúfal som, že pôjdeš na Víno Trnava, ako veľa iných ľudí, tak som ti poprial pekný vinovy víkend. Prosím ťa, kľud, dobre? Nedomyslaj si nezmysly.
08. máj 2016

trnafcan.tt

Tak píš zrozumiteľne ! Presne tak, ako keď si ma zrozumiteľne urazil jednoznačným vulgarizmom, ktorý bol príčinou toho, že Tvoj príspevok admin musel vymazať. A ešte poznámočka peťulko: ZASE SI NENAPÍSAL NIČ K PODNETU ! ! ! Neustále riešiš iba moju osobu a moje názory. Takže ešte raz zopakujem môj názor k podnetu : "Áno, máš pravdu, bola by to najlepšia varianta, keby nebola ešte lepšia varianta : " kalvária ". Tam je starostovi a jeho kamarátom najlepšie. Dobre sa tam kosí a dobre sa tam robia selfíčka :) :) :). Na rozdiel od Tvojho chodníka."
10. máj 2016

Flego

Počuj admin, ešte raz si prejdi trnavčanove komenty pod všetkými príspevkami a objektívne si zhodnoť, či porušovanie pravidiel OPS už nedosiahlo takú mieru, aby bol účet zmazaný.
OPS som v Trnave pomáhal rozbiehať a mrzí ma, že diskusie dosiahli úroveň 4. cenovej skupiny. Vždy to bol seriózny portál a bol by som rád, keby to tak aj zostalo.
11. máj 2016

trnafcan.tt

Flego, to, čo si navrhol adminovi je viac, ako úbohé. Presne takto to robili "komanči" za "totáča". Tvoja výzva adminovi je úbohé volanie po uplatnení totality v názorovej prezentácii, v ktorej strácaš názorovú pôdu pod nohami. Ja Tvoje názory rešpektujem a vždy aj budem, aj keď som ich možno komentujem. Tak prepáč. Ale o tom je "demokracia" a ja som vždy bol jej oddaným stúpencom ! "Česť práci", na túto tému som dohovoril.
12. máj 2016

Flego

Máš to trochu popletené. Ty nie si demokrat, ale anarchista a to je trošku rozdiel. Demokrat žiada admina, aby postupoval v súlade s pravidlami portálu. Anarchista si myslí, že preňho pravidlá neplatia.
So zavedením portálu v Trnave bolo dosť práce a je to moja srdcová záležitosť. Takže nemienim tolerovať aby niekto ničil úroveň portálu tým, že každý podaný podnet využíva na osobné útoky voči súčasnému primátorovi.
Nakoniec k takémuto kroku by nemalo byť potrebné admina vyzývať, ale mal zasiahnuť už dávno sám.
12. máj 2016

Juraj Fuzák

@flego, kasli na neho s chorou hlavou sa nedohadas. Pozri sa na jeho aktivitu na tomto portali. Dal sem dva podnety a uplnou zahadou to pouzil Kopunek vo svojich zvratkoch. Taky isty je jeho alter ego chalan z prenga. Nic nevedia len trepat dokola to iste ako nepricetni. Chlapci (chlapec) si pomylili kritiku s trollingom ale to sa stava. Dalsi expert je zofia alias jozef, ktori odpovedaju v style "jozef myslela". Trolovi uskodis najviac tak ze na neho nebudes reagovat, lebo to je presne to na co caka :) ja som sa rozhodol ze uz tu na nich nebudem nijakym sposobom reagovat, lebo by som mu dodaval na vaznosti :)
16. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava eviduje zlý technický stav uvedeného chodníka a preto nedávno zabezpečilo opravu zatiaľ prvej etapy od križovatky Bratislavská - Nerudova po križovatku Bratislavská - Strojárenská.
Mesto má v pláne opraviť chodník aj ďalej popri Bratislavskej ceste smerom na obec Hrnčiarovce nad Parnou, môže tak však vykonať len v rámci svojich možností t. j. v rámci katastra a vlastníckych vzťahov. Pracovníci odboru územného rozvoja a koncepcií a odboru dopravy a komunálnych služieb preveria možnosti opravy a prípadného rozšírenia chodníka pre potreby spoločnej cestičky pre chodcov a cyklistov. Kataster mesta Trnava a obce Hrnčiarovce nad Parnou sa láme v mieste odbočky na mlyn. Oprava chodníka bude posudzovaná pri zostavovaní rozpočtu na nasledujúce obdobie.
Pre rekonštrukciu chodníka v katastri obce Hrnčiarovce nad Parnou je potrebné zaslať požiadavku na obec Hrnčiarovce.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
24. júl 2017

Roman

Dobrý deň,

stav tohto chodníka sa neustále zhoršuje...už sa po ňom veľmi ťažko prechádza peši, prípadne kočiarom.
Ubehol ďalší rok od poslednej informácie...aký je momentálny stav?
Preverili už na odboroch územného rozvoja a koncepcií / dopravy a komunálnych služieb možnosť opravy a prípadného rozšírenia chodníka pre potreby spoločnej cestičky pre chodcov a cyklistov v rámci katastra mesta Trnava ?
Verím, že sa zvolí druhá možnosť...rozšírenie na spoločný cyklochodník.

Kedy by mohlo prísť k realizácii?

Ďakujem

Roman





23. apríl 2018

Zdenka

Chodník v dezolátnom stave

Chodník od ulice Bratislavskej do Hrnčiaroviec nad Parnou. Nespočetné množstvo výtlkov v celej časti od kruhovej križovatky až do Hrnčiaroviec. Je využívaný chodcami aj cyklistami. Pre mňa tento rok prvá a rozhodne nadlho aj posledná prechádzka s detským kočíkom po takomto tankodrome...
14. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava sa už roky snaží opraviť uvedený chodník, avšak tento sa nenachádza na pozemkoch mesta a nie je možné uvažovať nad jeho rozšírením bez usporiadania majetkoprávnych vzťahov. V súčasnosti Odbor územného rozvoja a koncepcií spracoval jednoduchú štúdiu ako zadanie na spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu chodníka a samostatnej cyklotrasy. V rozpočte mesta Trnava na rok 2018 je zaradená položka pre spracovanie projektu. Následne sa mesto bude snažiť pozemky vykúpiť. Chodník a cyklotrasa prechádza cez katastre dvoch sídel, preto sa mesto rozhodlo zafinancovať dokumentáciu pre územné rozhodnutie na celú trasu až do obce Hrnčiarovce nad Parnou. Ďalšie stupne však musí riešiť každá obec samostatne. V druhej etape – projekt pre stavebné povolenie a následne realizáciu – bude riešiť mesto Trnava len po okraj svojho katastra. Pokračovanie trasy po obec Hrnčiarovce nad Parnou bude v réžii obce alebo Trnavského samosprávneho kraja.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
18. máj 2018

sigiq

Chodník z Trnavy do Hrnčiaroviec

Zdravím, neviem možno sa to tu už riešilo,ale predsa. Chodník z Trnavy do Hrnčiaroviec okolo bývalého Skloplastu je ,ale ,že v riadne dezolátnom stave.Krásne by sa tam dal vybudovať cyklochodník,alebo širší chodník pre chodcov aj cyklistov,ako už býva v Trnave zvykom.Je to v nenormálnom stave. Tade sa už nedá ani chodiť.Je to totálne zanedbané a zaujíma ma či stým mesto mieni vôbec niečo robiť,alebo budú chodci smerom na Hrnčiarovce chodiť po ceste,ďakujem.
23. august 2018

Henrich

Chodník pri Skloplaste v dezolátnom stave

Poprosím o informáciu, kedy sa konečne začne riešiť oprava chodníka s vybudovaním cyklochodníka pri Skloplaste - popri Bratislavskej:
https://www.google.sk/maps/dir/48.3534757,17.575046/48.3492619,17.5712373/@48.3513374,17.5709963,732m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!4m1!3e2?hl=sk
Dakujem
30. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v rozpočte mesta nie sú v dnešnej dobe finančné prostriedky na prípravu projektových dokumentácií týchto cyklochodníkov a chodníkov. Do aktualizácie rozpočtu (október 2018) sme požiadali o navýšenie položky. Ak to prejde, potom sa bude súťažiť projektant na základe priloženého zadania od OÚRaK. Po vypracovaní projektu bude potrebné vysúťažiť firmu na jeho realizáciu. Každý projekt obnáša pomerne dlhý časový úsek od zadania po realizáciu kvôli platným zákonom a predpisom, preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor investičnej výstavby
29. november 2018

Henrich

Chodník v dezolátnom stave, chýbajúci cyklochodník

Chodník okolo Sklopastu na Bratislavskej ul., medzi Strojarenskou ul. a cestou k Ústavu na výkon trestu je už dlhodobo v dezolátnom stave. Zároveň tadiaľ jazdí množstvo cyklistov. Kedy mesto Trnava plánuje už konečne doriešiť opravu tohto chodníku a výstavbu cyklotrasy na tomto úseku ? Ďakujem.
11. marec 2019

Henrich

Bratislavská ulica-chodník-výtlk

Aký je problém s opravou chodníka pri Skloplaste na Bratislavskej ulici? Len na tejto stránke sú už 3 roky staré upozornenia na katastrofálny stav chodníka. Písal som sem pred viac ako pol rokom, žiadna odpoveď, žiadna oprava...
Mimochodom Hrnčiarovce svoju časť chodníka už minulý rok opravili. Trnava "furt nič"...
12. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na úsek chodníka a cyklochodníka od kruhovej križovatky ulíc Bratislavská a Strojárenská po koniec katastra mesta Trnava sa pripravuje verejné obstarávanie na výber projektanta, ktoré bude spustené v najbližších dňoch.
Kto? Odbor investičnej výstavby

Odbor investičnej výstavby
14. apríl 2021

Anton Majer

Bratislavská ulica -chodník-výtlk

Chodník od kruhového objazdu ( ZF SACHS ) Bratislavská ul. popri Johns Manville po odbočku do ústavu na výkon trestu odnaťia slobody je v dezolátnom stave,( od čias komunistov sa s ním nič nespravilo) viď foto. Chodník je stále využívaný chodcami aj cyklistami . Neviem pod koho patrí ale už by bolo načase dať to do poriadku. Strpčuje a ohrozuje to všetkých ktorí ho využívajú.
S pozdravom
Majer
19. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň p. Majer. Mesto Trnava má k dispozícii projektovú dokumentáciu pre územné rozhodnutie pod názvom „Spoločná cestička pre chodcov a cyklistov Bratislavská ulica (od Strojárenskej po kataster obce Hrnčiarovce nad Parnou). Momentálne je podaná žiadosť o vydanie územného rozhodnutia na Spoločnom obecnom úrade. Po nadobudnutí právoplatnosti územného rozhodnutia bude projektant pokračovať v spracovaní ďalšieho stupňa – projektovej dokumentácii pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu. Po nadobudnutí právoplatnosti stavebného povolenia bude spustené verejné obstarávanie na realizáciu stavby.

Projektová dokumentácia rieši návrh chodníka a cyklochodníka po hranicu katastra Trnavy (koniec areálu J. Manville). Pokračovanie tejto trasy smerom na obec Hrnčiarovce je v gescii Trnavského samosprávneho kraja. Súčasťou stavby bude aj nové verejné osvetlenie a sadové úpravy (za výrub 1ks stromu je navrhnutá výsadba 8 ks stromov).

Odbor investičnej výstavby
23. jún 2021

Roman Libich

Ulica Strojárenská-chodník-výtlk

Prosím Vás chodník od kruhového objazdu Strojárenská smerom von z Trnavy je v dezolátnom stave ako pre kočíky, korčuliarov či cyklistov. Ako cyklista radšej chodím po hlavnej ceste ako po tomto tankodrome....
Takisto pomohlo by osvetlenie v úseku oplotenia závodu John Manville.
Neplánuje sa jeho rekonštrukcia?
Hrnčiarovce krátky úsek zrekonštruovali. Kedy sa dočkáme kvalitného prepojenia chodníkom Trnava-Hrnčiarovce?
Libich
23. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Roman, odpoveď na tento podnet sme vkladali 19.4.2021. Ak budeme mať aktuálnejšie informácie vložíme ich do odpovede. Ďakujeme za trpezlivosť.

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania