Orezanie ihličnanov - T. Vansovej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Prosim o "podstrihnutie" ihlicnanov na T. Vansovej po celej dlzke cyklochodnika tak aby stromy vysadene do kruhu nevytvarali miesto na camping asocialom, popripade nesluzilo ako zachytne miesto pre nafukany odpad. Momentalne to vyuzivaju asociali ako camp a tiez pri koseni to ulahci pracu. Dakujem

09. máj 2016

trnafcan.tt

Juraj Fuzák, Ty si poslanec mestského zastupiteľstva, tak to vyrieš. Čo to sem vypisuješ, ako keby si nebol "jedna ruka" so starostom. Zober pílku a zrež tie konáre. Presne tak, ako keď sa vozíš s deckom na kosačke na kalvárii a kosíš burinu. Kosačku vymeň za pílku a bude po podnete, ktorý si si tak "falošne" prihral na riešenie.
10. máj 2016

3962

Trnafcan, tahaj k psychiatrovi!!!
10. máj 2016

trnafcan.tt

To je číslo izby na psychiatrii z ktorej si to napísal ?
12. máj 2016

Flego

Nuž Juraj ja ho mám v paži, mňa určite nena++rie :-) len ma mrzí, že otrávi kopu ľudí, ktorí by si zvykli portál používať.
A admin tebe sa fakt čudujem, jednoducho zamkneš diskusiu a trollov účet necháš aktívny. To takto budeš musieť zamknúť diskusiu skoro pod každým podnetom.
13. máj 2016

Juraj Fuzák

@ Flego, zamykanie diskusie tiez podla mna neni riesenie. Treba to riesit ignoraciou podobnych imbecilnych prispevkov :)
13. máj 2016

Flego

Áno, ignorácia bol aj môj postoj, ale už tento trolling trvá 5 mesiacov a presiahol hranicu únosnosti. Už som to riešil s miestnym adminom a posunieme to na riešenie ústrediu.
13. máj 2016

Juraj Fuzák

Uvidime. Problem tychto diskusii je ten ze si jeden delfin moze zalozit xy uctov a ked mu jeden bloknu no tak sa nic nedeje. Potom sa mu moze stat to co zofii ze z nicku jozef odpoveda ze si myslela :) :)
13. máj 2016

Flego

:-) žofka tu troluje už vyše 2 roky, ale jej príspevky sú ešte v norme.
13. máj 2016

Juraj Fuzák

no sak ja nehovorim ze je mimo misu, ale tak treba si sem tam asi dat pozor z akeho nicku pisem, to len taka rada :) :)
13. máj 2016

chalan_z_prenga

Flego a Fuzak si už egá navzájom na verejnosti poho.kali, tak poďme k veci.

1) Fuzák - si poslanec tak to vybav ! Načo to sem vôbec dávaš ??? Ty nevieš kde je MÚ ? Hlavne že ti z tade peniaze chodia. Nedokážeš niečo spraviť bez toho, aby si bol vo svetle reflektorov ? Čo by sa stalo, keby si to dal orezať a nikto by nevedel, že si to dal práve ty spraviť ? A sme doma...

2) Flego a Fuzák hanbite sa... klesli ste na rovnakú úroveň na akú nadávate... Veľká demokracia - vaše blbé názory a poznámky a urážky tu musí každý strpieť, iného nie ? Ak niekto napíše niečo proti, tak sa mu dostane len výsmech (hlavne od vás dvoch) miesto konštruktívneho riešenia, tak sa nečudujte obaja, že to tu potom tak vyzerá...
13. máj 2016

Juraj Fuzák

tak ako uz nereagujem na tvoje alter ego trnafcana nebudem uz ani na teba ale dam ti dve rady, ktore sa ti mozno zidu...

1) ak si si este nevsimol tak zijeme v 21. storoci a ludstvo je tak dopredu ze existuju mobily a tam sa da stiahnut aplikacia odkazu pre starostu a nemusis chodit na urad...

2) skus zacat vyuzivat tento portal presne na to na co bol urceny a to na pridavanie podnetov na riesenie, lebo v tvojom pripade hovorit o blbych poznamkach je docela smiesne. Odkedy si sa sem prihlasil pocet tvojich podnetov je 0 cize jediny kto si tu ukaja ego si ty.

Prajem ti pekny vikend.
13. máj 2016

kolombo

Zestava roka Trnava má Naviac:Trnafčan-Chalan z prenga,Žofia-Jozef a pod.Takže,Hanbite sa!20 rokov Trnava spala...
13. máj 2016

chalan_z_prenga

Tak teraz vyskúšame korektnosť a či je rovnaký slovník dovolený obom stranám. Použijem neslušné slová, ktoré predo mnou použil Juraj Fuzák a mohli byť použité a ostali zverejnené. Preto akékoľvek zmazanie bude len prejavom strannosti a zaujatosti tohto portálu.

Juraj Fuzák, ty delfín s imbecilnými príspevkami, neviem či si jeden z tých trotlov menej mentálne vyspelých, ale ak nechápeš môj 1. príspevok, že si poslanec a mal si to vybaviť sám, tak ti poviem, že na úrad nemusíš chodiť, keď máš telefón, ktorý vie aj telefonovať - proste tam zavoláš. Takže tá imbecilita o apke čo si mi napísal, je totálna chobotina.

Tento portál zneužívaš akurát tak ty a ostatných nás to už začína nas++rať. Do všetkých pindáš a v podstate veľké ..... riešiš.

Juraj, opýtaj sa kamaráta 5ula - sním som si už vyjasnil že nie som trnafčan a dokonca sa mi verejne ospravedlnil. Ale ty si delfín, ty také nepochopíš... ty zviera... šak sa tak aj správaš, jak utrhnutý z reťaze.

Keď ja som v zostave roka, tak proti mne nastúpila ešte imbecilnejšia zostava: Fuzák, Fredy, Flego, kolombo...alebo len schyzofrenické variácie na tému Fuzák a jeho "bozkávači pozadia".
13. máj 2016

Juraj Fuzák

dobre ale uz fakt posledna kamaratska rada... nemal by si sa podla mna tolko rozculovat, stres nerobi nikomu dobre. Prajem ti pekny vikend :)
13. máj 2016

Peto

8. maja (den pridania podnetu) bola nedela. V nedelu su urady zavrete. Preto beriem za viac ako vhodne, ak sa podnet prida sem.. poslanec/neposlanec, primator/neprimator. Ja som tiez kolkokrat presiel okolo niecoho, co som chcel podat ako podnet a verte ci nie, vyfuklo mi to z hlavy. Spomenul som si na to az ked ma niekto predbehol. Tak asi len tolko.
10. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nečistoty v skupinkách stromov boli odstránené. Predmetné stromy nie je potrebné vyvetvovať (je to ich ich prirodzený habitus), počas kosenia konáre stromov nezavadzajú a je medzi nimi dostatočný manévrovací priestor na kosačku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.