Dopravná značka v strome

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dopravná značka je zle viditeľná z dôvodu prekrytia konármi stromu

18. máj 2016

trnafcan.tt

Že by zanedbaná starostlivosť o "starostlivo vysadené" stromy ?
18. máj 2016

mario

Podľa vzrastu je na tom mieste ten "starostlivo vysadený" strom aspoň 10 rokov, netreba z toho robiť aféru, stačí trochu orezať a je po probléme. :)
18. máj 2016

trnafcan.tt

Mario a to akože je normálne do 10 rokov starého stromu "vtrepať dopravnú značku" ? Máš pravdu, stačí orezať, aby neboli problémy. A prečo sa tak nedeje ? Prečo nerežú ? Čakám odpoveď od starostu, ktorému je tento podnet určený !
18. máj 2016

mario

Účelom tohto portálu je zlepšiť fungovanie samosprávy a pomocou príspevkov od občanov upozorniť na nedostatky a ich urýchlenú nápravu. Portál má síce v názve "Odkaz pre starostu", ale na konkrétne podnety odpovedajú zodpovední pracovníci daných odborov samosprávy, pod ktorých daný podnet spadá, nie samotný primátor. To určite dobre vieš aj sám, preto nechápem na čo potom ten zbytočne teatrálny štýl tvojich príspevkov ? :)

ps. Tá značka je tam osadená cca rovnako dlho ako ten strom.
19. máj 2016

trnafcan.tt

Je to "Odkaz pre starostu" ? Je ! Komu píšem vo svojich príspevkoch ? "Starostovi" ! Keby to bol : " Odkaz pre zodpovedných pracovníkov daných odborov samosprávy, pod ktorých daný podnet spadá", tak budem písať : " pracovníkom daných odborov samosprávy, pod ktorých daný podnet spadá". A budem ich tak aj oslovovať. To, že si si stotožnil "starostu" s "primátorom" je Tvoja vec. Nechtiac si tak vyjadril svoj "podvedomý názor", že za neriešené problémy v TT je zodpovedný primátor ! To si napísal Ty a nie ja ! Uprac si konečne v hlave, kým začneš vypisovať komenty mimo tému ! Dúfam, že som to napísal dostatočne zrozumiteľne, aby si to konečne pochopil aj Ty "mario".

P:S.: Tá značka tam nie je cca. rovnako dlho, ako ten strom !
21. máj 2016

Peto

Bez pardonu, toto slovickarenie ma naozaj zacina bavit citat pod kazdym prispevkom :)
21. máj 2016

mario

trnafcan ... tvoje slohové práce ma vždy výborne pobavia, po prečítaní tvojich duchaplných komentov má človek hneď krajší deň :)
21. máj 2016

Juraj Fuzák

ze vas bavi sa s tym trupikom stale dotahovat... :))
21. máj 2016

trnafcan.tt

Mario, som rád, že sa výborne bavíš. Je to sranda, čo ? A dobrá zábava, že ? Odteraz aspoň všetci poznajú Tvoj názor na "OPS".
21. máj 2016

trnafcan.tt

Poslanec mestského zastupiteľstva Juraj Fuzák máš pravdu, naozaj ma už nebaví doťahovať sa s tým trupikom !
23. máj 2016

kolombo

Niekto tu potrebuje lekára a v prípade aj Chocholouška.Kto to bude?
25. máj 2016

Slavo

Hotove. Vďaka.
26. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
strom bol upravený v rámci orezávania líp na celej Jeruzalemskej ulici, aby bola zabezpečená dostatočná podchôdzna výška korún stromov. V súčasnosti je už značka viditeľná.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania