Zmena ulice na jednosmernú - E.M.Šoltésovej a Tomášikova

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Martin Marek 02. júna 2016

Poprosil by som ako obyvateľ danej ulice o zmenu na jedmosmernú premávku. Viac krát sme žiadali za predošlého primátora o zmenu, ale bez žiadnej snahy aspoň sa tomu venovať. Ulica je v raňajších a poobedných hodinách nadmieru vyťažená veľakrát a ani za 10 minút nedá vyparkovať. Nehovorím radšej ani o častých kolíznych situáciách, odrazených spätných zrkadiel a poškriabaných bokov parkujúcich vozidiel. Toto je na každodennom poriadku!!!! Ak sa s tým nič neurobí budeme musieť kontaktovať médiá (zjavne v danej ulici nebýva žiaden predstaviteľ mesta) Najvhodnejšie by bolo pokračovať na striedavo v jednosmernej premávke ako je už doposiaľ: F.Urbánka smer k MAXu, A.Sládkoviča smerom k centru, E.M.Šoltésovej smer prednádražie, Tomášikova smer centrum.

02. jún 2016

trnafcan.tt

Martin Marek, máš pravdu je to katastrofa. Starosta bohužiaľ dlhodobo nerieši ani dynamickú, ani statickú dopravu. A to napriek tomu, že TT je mestom automobilov s významným svetovým zahraničným investorom z automobilového priemyslu.
04. jún 2016

Peto

neriesi dynamicky ani staticku dopravu??? Sledujes prosim ta dianie v trnave aj v inych oblastiach ako kalvarka a kosenie? Ak hej, tak isto vies, ze sa konalo nejake pocitanie parkovacich miest z ktoreho ma vzist nejaky navrh na nove parkoviska resp. riesenie statickej dopravy. Nedavno bol na lincianskej pretvoreny priestor byvaleho zberneho dvoru na nove parkovacie miesta. Na prednadrazi sa ide uvolnovat tiez takyto priestor. Na hlinach bol navrh na lahke montovane parkovacie domy + nevyuzita sanca na stavany parkovaci dom z cias minuleho volebneho obdobia.. a podla teba starosta neriesi staticku dopravu? Okej.. tak neriesi ;)
04. jún 2016

trnafcan.tt

5ulo nám pri klávesnici práve vysvetlil ako" skvelo" je na tom TT so statickou a dynamickou dopravou. Takže trnavčania berte svoje autá a overte si jeho "budovateľské vyjadrenia" priamo v teréne ! Ja tvrdím, že 5ulo zámerne šíri dezinformácie, lebo statická a dynamická doprava sa k dnešnému dňu určite neriešila koncepčne, ale iba hipstersky nezmyselne, živelne a trvalo neudržateľne !!! Stačí sa pozrieť na podnety trnavčanov na OPS a každý rozumný človek má jasno. Mimochodom, kedy starosta začne "makať" napr. na dokončení obchvatu TT ?
04. jún 2016

kolombo

Martin Marek,podľa mňa žiadny primátor nemá kompetenciu zmeniť uvedené ulice na jednosmerné.To všetko má v kompetencii odbor dopravy na meste+ODI -štátna polícia.No uvidíme aká odpoveď príde z mesta.Majster sveta Trnafčan sa ozval. 5ulo lepšie sa to napísať nedalo.Keby predchádzajúce vedenie mesta lepšie gazdovalo s peniazmi a hlavne nerozdávalo niekomu...tak,v Trnave mohli byť cesty na sto percent.
05. jún 2016

kqwer

Ulica je pterazena, tak ju zmenime na jednosmernu? :D To je riesenie dopravy v meste? Ty musis byt iny genius. Sak mne to pomoze a na ostatnych kaslat. Typicky Slovak
27. jún 2016

peter

O jakej pretazenosti to tu pisete? Viac krat som sa tade bol prejst ale okrem parkujucich majiteliv domiv na prilahlych chodnikoch som tam ziadnu mimoriadnu dopravu teda este nevidel.
Kazdy tam ma min dve a viac autiakov a tym sa to tam zahustuje.
A zjednosmernenie urcite nie je riesenim.
24. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zmeny v organizácii dopravy s takýmto rozsahom nie je možné riešiť na základe individuálnej požiadavky, lebo je potrebný konsenzus obyvateľov na obidvoch uliciach. Preto váš podnet zasielame na Výbor miestnej časti, aby zaujal stanovisko v mene obyvateľov obidvoch ulíc.
Upozorňujeme vás však, že ani pri prípadnom zjednosmernení z ulice počet vozidiel neubudne, lebo sa presunú z druhej zjednosmernenej ulice.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania