Smrad z kanalizácie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Flego 05. júna 2016

Na križovatke ulíc Jasná a Stredná znovu smrdí kanalizácia. Tento problém sa tu opakuje už vyše 20 rokov. V súčasnosti je už cítiť smrad nielen pri bytovke Tamaškovičova 12, ale už aj z kanála pri bytovke Tamaškovičova 13.
Poprosím o promptné riešenie problému, pretože 2 roky dozadu v tejto časti ulice počas letnej búrky skolabovala kanalizácia a bytovky Tamaškovičova 12, 13 a 14 mali zatopené pivnice splaškovou vodou plnou výkalov. Boli by sme neradi, keby sa situácia toto leto opakovala.

07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol zo strany odboru stavebného a životného prostredia Mestského úradu v Trnave postúpený prevádzkovateľovi a vlastníkovi kanalizačnej siete spoločnosti TAVOS a.s.
Spoločnosť TAVOS vykoná obhliadku kanalizačnej siete. V prípade zistenia nepriaznivého stavu kanalizačného potrubia bude z ich strany zjednaná náprava vyčistením kanalizácie špeciálnym kanalizačným vozidlom. Do prevádzkového plánu čistenia kanalizácie bude zaradená i Veterná a Saleziánska ulica.

Odbor stavebný a životného prostredia
29. máj 2017

Flego

Dnes premývajú celú ulicu špeciálnym kanalizačným vozidlom, pretože opäť páchla. Už aj vlani tu boli, takže môžeme dať vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania