Zvláštny zápach v poliklinike

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Marian Vajdecka 15. júna 2016

Neviem ci poliklinika spada pod mesto, ale pri viacerych navstevach bolo citit ako sa chodbami detskej casti "D" nesie neskutocny zapach. Neviem ci to pripisat cistiacim prostriedkom, alebo niecomu inemu. Vie mi niekto vysvetlit povod zapachu a neda sa s tym nieco robit ? Vcera (14.06.) to bol fakt zazitok. Dakujem

15. jún 2016

Hana

teda fakt, v pavilone D je neskutočný zápach, asi z kanalizácie !
20. jún 2016

silvia

Áno, je tam neskutočný smrad. Vyjadrenie poliliniky bolo, že sa nikto nesťažoval. Myslim, že keď tam ide človek s dieťaťom, tak po 2 hod v čakárni je už rád, že ide preč a nie ísť ešte na informácie nahlasovat, že tam je smrad, keď je to všeobecne známe.
23. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Stredisko sociálnej starostlivosti ako správca Mestskej polikliniky v Trnave si už v minulosti preverovalo a zisťovalo stav kanalizácie v Mestskej poliklinike, Starohájska 2, Trnava. Zistilo, že zápach nepochádza z kanalizácie v budove Mestskej polikliniky, ale pochádza z verejnej kanalizácie, na ktorú je kanalizácia napojená. Nepríjemný závan je spôsobovaný už s chronickými problémami kanalizačných výparov na sídlisku Družba a vzniká najmä pri poklese tlaku vzduchu alebo pri zvýšenej vlhkosti vzduchu po daždi. Keďže jeden zo vstupov do Mestskej polikliniky pavilónu D je z cesty na ulici Starohájska 2, Trnava, správca nemôže ovplyvniť ani zamedziť šírenie nepríjemného závanu do vnútorných spoločných priestorov.

Stredisko sociálnej starostlivosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania