Vypálená tráva na cintoríne

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Helena 15. júna 2016

V nedeľu 12.6. 2016 som prišla na cintorín na Vansovej ulici a celý vyzeral ako spálenisko. Niekto namiesto kosenia trávy ho celý vystriekal chemikáliou, ktorá všetko živé okolo spálila. Píšem preto, aby sa to takto nerobilo, lebo cintorín by mal vyzerať ako park a nie ako územie po požiari. Dúfam, že zamestnanci cintorína nebudú takto pokračovať aj na Kamennej ceste?

15. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet preveríme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. jún 2016

Hana

Odpoveď samosprávy nepovažujem za postačujúcu, myslím si, že každý podnet preverujete, dnes je 20.6. a odpoveď žiadná.
21. jún 2016

jozef

Preverujú , ale velmi velmi pomaly, veď oni si to môžu dovoliť, a ešte si sťažujú na malé platy, a to uvidíme v letných mesiacoch , to bude rýchlosť reakcií na podnety, je ich tam dosť , na nový podnet by mali reagovať ihneď , maximalne na druhý deň, tak si to želal pred rokmi terajší primátor, no nepodarilo sa to.
27. jún 2016

peter

No teda nie ze by som sa tych uradnikov chcel zastavat .... su to skostnatele struktury ... ale na druhej strane po zvazeni vsetkeho musim skonstatovat: uradnici boli na urade aj pred existenciou tohto portalu. Kazdy z nich mal a ma svoju napln prace. Vsetko je treba robit: zo zakona. Na zaklade zakona. A podla zakona. A ked vznikol tento portal tak to samosprava nenechala len tak a venuje sa tomu. Skuste si kuknut ine mesta. Sak ti nasi uradnici su tam neni len kvoli tomuto odkazu. Sak majme trocha sudnosti.
A aj tie firmy ktorym sa ta robota zadava si myslim ze su neni na spagate a necakaju len na zakazky z odkazu pre starostu.
Sak aj na tom urade su to len ludia. Nevieme co za tym je jake pozadie a jake su priority...
a platy? Kludne si mozete tie tabulkove numera kuknut. Stoji to za to. Idu podla zakona c. 553 o odmenovani vo verejnej sluzbe. Sa zabavite.
09. november 2018

navstevnik

A uz ste konecne pi dvich rokoch tento pidnet preverili ci ide do zabudnutia?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania