Parkovanie na Družbe

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 19. februára 2013

Parkovať na chodníku si zvykli viacerí vodiči. Podľa zákona by mali nechať aspoň meter a pol. Aby aj chodci mali kade chodiť, keďže je to CHODNÍK. A viac menej si parkujú vodiči na Družbe ako sa im zachce a kde sa im zachce. Už by sa to malo riešiť.

20. február 2013

Anonymný užívateľ

najnovšie dve fotky sú z Februára 2013
20. február 2013

Anonymný užívateľ

Február 2013 aktualizacia
20. február 2013

Peter Bročka

Skvelé, vďaka za rýchlu aktualizáciu podnetu. :)
21. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
O parkovaní vodičov informujeme mestskú políciu.
Do budúcnosti prosíme občanov, aby o takýchto problémoch informovali priamo mestskú políciu (čo značne zrýchli ich riešenie) v ktorej kompetencii je riešenie týchto podnetov.

Jana Gmitterová, ÚKaM
21. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájam tiež stanovisko mestskej polície:
Hliadky MsP Trnava boli inštruované, aby v danej lokalite zvýšili kontrolnú činnosť. V prípade zistenia priestupkov na úseku parkovania budú tieto riešiť v blokovom konaní.

Jana Gmitterová, ÚKaM
21. február 2013

Anonymný užívateľ

Do buducnosti maju obcania kontaktovat priamo mestsku policiu? To mam denne volat ze tam tie auta stoja? A to ze mestska policia zvysi sledovanie tejto oblasti mi uz slubene bolo. Nevidela som ze by sa to nejak vyriesilo. Dakujem
18. marec 2013

Anonymný užívateľ

Myslim ze ani tato stranka nepomoze tie sluby co tu vsetci napisu zrealizovat. Napr. toto auto stoji nehybne uz asi dva dni stale rovnako cez cely chodnik. Ak by mestska policia zvysila hliadky tak asi by si to za 2 dni vsimli nie? To naozaj musia chodci obchadzat auta po trave, blate, momentalne snehu? Na co su to potom CHODNIKY???
29. júl 2013

Anonymný užívateľ

Myslim ze tie slubene castejsie kontroly mestskej policie su len dalsie silne reci. Toto auticko nam na tom mieste parkovalo CELY vikend a nikto si ho nevsimol. To naozaj maju chodci tolerovat auta parkujuce na CHODNIKU? Viem ze na druzbe je problem parkovat ( to je tiez dalsi problem co by sa mal zacat riesit) ale ak uz tam chcu parkovat treba mysliet na to ze na chodniku treba nechat aj miesto na to aby mohli normalne ludia prejst. Bol tu jeden navrh na osadenie nejakej zabrany alebo nieco. Mozno take by tam pomohlo lebo mestska policia na to kasle. A pritom by tu tolko mohli zarobit na pokutach
31. júl 2013

Anonymný užívateľ

tento dobrak zasa parkuje cely den takto krasne cez chodnik. to naozaj ma normalny clovek volat denne policiu aby mu bolo umoznene prejst po chodniku? kde zasa su tie slubene hliadky?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania