Chýbajúci chodník k PSA a log. parku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 20. februára 2013

Prístup na vybudovanú sieť chodníkov popri PSA je zo strany Zavarskej ulice (od predajne Citroenu) nemožný. Chodci alebo cyklisti musia využívať nebezpečný prechod cez koľajisko alebo prechádzať po obchvate.

27. február 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Pripájam stanovisko Odboru územného rozvoja a koncepcií:
Mesto Trnava pri dodržaní novely zákona o dráhach 513/2009 objednalo vypracovanie dokumentácie pre územné rozhodnutie 07/2007 na mimoúrovňové križovanie železničnej trate Bratislava – Žilina. Dokumentácia zahŕňa bezbariérové riešenie pešieho aj cyklistického prepojenia. Hrubé orientačné rozpočtové náklady na realizáciu stavby dosahovali 23 miliónov SK (cca 763 460,- €). K tomuto finančnému nároku je však potrebné pripočítať aj ďalšie náklady spojené s vysporiadaním pozemkov, ktoré v súčasnosti nie sú vo vlastníctve mesta Trnava. S ohľadom na proces vysporiadania a finančné možnosti mesta, nie je v súčasnosti možné realizovať predmetnú investíciu, čo však nevylučuje jej uskutočnenie v budúcnosti.


Jana Gmitterová, ÚKaM
09. máj 2013

Milan Lauko

Vzhľadom na to koľko stála výstavba fabriky PSA a priľahlých komunikácií, rekonštrukcia železničnej trate alebo úprava pozemku pre BauMax, tak tá jedna lávka cez železnicu (do Žiliny alebo do Serede) pre peších a cyklistov sa mohla hádam postaviť ... ale za to už radným pánom asi nikto nedáva úplatky ...

Do tejto oblasti sa tak teraz vôbec nedá ísť pešo alebo na bicykli bez toho aby ste riskovali svoj život na ceste alebo na železnici. Jój však áut je ešte stále málo v Trnave, načo nejakí cyklisti a chodci ...
13. november 2013

Flego

Odkaz pre administrátora: tento príspevok je v podstate na tú istú tému ako ten, čo bol včera označený ako vyriešený, takže by sa mohol pridať aj tento. Odpoveď mesta je vyčerpávajúca a nepredpokladá sa že sa v blízkej dobe niečo zmení.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania