Prepadnutý chodník pri kruháči

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Prepadnutý chodník vedľa kruhovej križovatky.

21. jún 2016

Matko

vetky prepadnute komunikacie v okoli roznych kanalov treba riesit komplexne kedze v TT je zemina velmi nachylna na vodu. Takze jevelka pravdepodobnost netesnosti potrubia a toho ze problem sa bude opakovat. ak to nejaka firma opravi treba to pred koncom zaruky skontrolovat (co sa pravdepodobne nedeje podla toho co je vidiet) aby to firmy neodflakli ako sa casto stava a potom iba platime dokola opravy.
24. august 2016

HOLLYWOOD_JACK

Pri oprave by sa mohla demontovať táto mriežka a nahradiť ju obrubníkom, tento odvodnovací kanál už dávno neslúži svojmu účelu.
31. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vzhľadom na výšku už vyčerpaných finančných prostriedkov rozpočtu určených na opravy komunikácií budú zvyšné (ostávajúce) finanačné prostriedky viazané iba na realizáciu a zabezpečenie odstránenia porúch havarijných stavov. Podobné podnety budú evidované a poruchy odstraňované priebežne v nasledujúcom roku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. júl 2017

Matúš G

Neopravené.
06. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu sme zaradili do programu realizácií na mesiace júl a august 2017. Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
02. január 2018

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania