Prerušené práce na parkovisku

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Michal 26. júna 2016

Keďže práce na novom parkovisku v nemocnici boli prerušené,bolo by vhodné dať chodník opäť do prevádzky,pretože ľudia musia zbytočne prechádzať na druhú stranu,čo je niekedy okolo obeda keď tam parkuje viacero automobilov a je hustejšia premávka dosť nebezpečné.Následne by sa mohli odstrániť aj všetky dopravné značky,ktorých tam je neúrekom.

26. jún 2016

sigiq

Parkovisko pri Nemocnici
Zdravím,myslím ,že táto naša Trnava je také malé kocúrkovo.Skutočne by ma zaujímalo do ,kedy budú chodci pri nemocnici stále obmedzovaný kvôli nekonečnej výstavbe parkoviska.Tak začať dokážu a potom všetko uzatvoria a snáď ,ako aj všetko ostatné sa niekedy možno dokončí,sila.V poslednej dobe sa v Trnave takýchto šuflikantských záležitostí opakuje čoraz viac.Zaujíma ma do kedy budú chodci obmedzovaný a kedy mienite tú stavbu storočia dokončiť.Pretože opäť mi nedá spomenúť Číňanov tý by to mali za dva dni vrátane aj toho druhého parkoviska na druhej strane,savana.
27. jún 2016

zofia

Zatial sa v Trnave riesia kvetinky, kosenie a cyklisti a stred mesta po evangelicky dom a dalej nula bodov
27. jún 2016

trnafcan.tt

Aký starosta, také mesto. Trnavčania majú iba to, čo si zvolili : "Lepšiu Trnavu".
30. jún 2016

Peter Bročka

@michal podla informacii z nemocnice, ktora tuto stavbu realizuje nastal problem po odstraneni povodnych panelov. cely nasyp bol nezpevneny a musia urobit realne strkove podlozie. predpokladaju celkove ukoncenie stavby do konca prazdnin.
30. jún 2016

Juraj Fuzák

ktovie co na to povie hurvinek nad tebou :))))
03. júl 2016

trnafcan.tt

Poslanec Juraj Fuzák, práve si nám všetkým oznámil, že nad starostom je nejaký "hurvínek"(..."hurvínek nad tebou"...). To sa v intímnych chvíľach takto oslovujete so starostom ?
10. júl 2016

jozef

Úroveň p. Fuzáka no comment a potom sa čudejete ako reaguje trnafcan.tt
11. júl 2016

Juraj Fuzák

Moja uroven je moj problem, ked nic ine aspon je mozes hodnotit uroven niekoho kto sa podpise celym menom. A to ako reaguje miestny hurvninek sa necudujem, kedze kazdy sudny clovek vie vo co go :)
19. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň!
Parkovisko pri nemocnici investične realizuje Fakultná nemocnica v Trnave.
Na váš podnet, ktorý sa týka nízkej bezpečnosti chodcov na tomto úseku, ich upozorníme.

Odbor investičnej výstavby
17. august 2016

sigiq

Nedá mi znova reagovať na túto fenomenálnu výstavbu parkoviska.Dennodenne chodím okolo,ale vážený toto neni už o nekvalitnom podloží.Toľkú dobu robiť ten fliačik zeme tak toto je už na trest pre tých čo to realizujú ,ale aj pre tých čo toto tolerujú. Je nenormálne ,aby pár metrov štvorcových niekto robil toľko mesiacov.No vážený pán primátor a ľudia k tomu kompetentný za toto by som vás viac k moci nepustil,sila.
17. august 2016

zofia

Ta firma chce byt s jedny r.... na sestnastich srolickach, kamra
P
21. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

parkovisko bude dokončené v termíne do 30. 9. 2016. Práce boli na krátke obdobie prerušené z dôvodu úpravy podložia a obstarania prác naviac.

Za zdržanie sa samozrejme ospravedlňujeme a veríme, že potrebné nové parkovacie miesta budú onedlho slúžiť pacientom a návštevníkom Fakultnej nemocnice Trnava.

Matúš Stračiak, hovorca Fakultnej nemocnice Trnava
25. september 2016

sigiq

táto komédia ,ktorú predviedlo mesto vrátane aktérov sa snáď už opakovať nebude ,lebo toto je cesta do praveku ,konkrétne komunistické roky ,kde sa jednoduché stavby budovali desaťročia,krásnym príkladom je hneď vedľa natieranie mosta. tie dve steny natierajú už od jarmoku a ešte to neni,len tak ďalej,savana.
26. september 2016

Juraj Fuzák

Komedia, ktoru predviedlo mesto ked parkovisko stavia nemocnica? Docela zaujimava konstrukcia...
09. október 2016

Matúš G

Parkovisko je vybudované, chodník je bezbarierový.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania