Poškodená hojdačka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
peter 07. júla 2016

Chybajuce skrutky a poskodene drevene sedatka na hojdacke na Hospodarskej 84

07. júl 2016

jozef

Ako sledujem p. poslanci aj p. primátor s podnetmi to ide dole vodou, viacej a viacej neriešených a to len začínajú prázdniny a dovolenky, môj názor
08. júl 2016

Stefan

Dnes je taká doba, že oteckovia radšej budú fotiť a sedieť pri PC s pridávaním príspevkom, ako by pre svoje deti zašróbovali nejaký kus dosky bez ohľadu na to, že to nebude výhradne len pre jeho deti. A to nehovorím o prebrúsení, prelakovaní a nafarbení, ako to robili naši otcovia pre nás... Hold, je iná doba. Len sa nedivme, že deti si potom nič nevážia a len sa sťažujú a majú požiadavky... Vzor ale odniekaľ na to získali ;-)
PS: Na SK skôr postavia celé nové ihrisko za niekoľko desiatok tisíc eur, ako opravia nejaké ulomené drievko...
11. júl 2016

mario

Niektoré podnety mi fakt pripadajú neopodstatnené až smiešne a ešte smiešnejšie mi pripadajú komentáre niektorých diskutérov. Takéto drobnosti sa dajú vyriešiť aj svojpomocne a určite rýchlejšie. V minulosti s tým ľudia nemali problém, dnes sa každý oháňa argumentom, že platí dane, tak nech sa mesto stará. Kým sa podnet z portálu dostane ku kompetentným, tak to chvíľu trvá, šikovný domáci majster to hravo zvládne za chvíľu, chce to len trochu ochoty. :)
20. júl 2016

peter

Hojdacka je opravena. Podnet vyrieseny. Dakujem
21. júl 2016

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania