Zabudnutá značka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Zlomena znacka na Pekarskej. Prosim odtranit. Dakujem

08. júl 2016

Matúš G

Juraj tú značky by mali skorej znova osadiť. Podľa mňa je odlomená z chodníka. Na fotke aj vidno kde bola.
Google street view to potvrdil:
http://ix.sk/lcvp5
08. júl 2016

Juraj Fuzák

jasne, nech s nou spravia co je treba, len aby sa nevalala people zemi :)
10. júl 2016

jozef

Rýchlosť firmy na opravu DZ v Trnave je alarmujúca, p. poslanci robte volačo, zmluva hovorí o dvoch hodinách opravy, takže takto a ako sa mi zdá všetko sa v posladnom čase zanedbáva , obzvlášť dopravné značenie a poklopy, či kanály, treba si určiť priority , a p. primátor to má uaž teraz na háku.
11. júl 2016

zofia

P.Fuzak v podnetoch kritizujete ze sa prispievatelia anonymne spravaju, ale je to aj zo strany pre aj proti takze 1:1, p. Flego kto je p. Trnavcan kto je vychadza mi ze je to obojstranne, Vy sa aspon nezakryvate, klobuk dolu,ale aj toto vedenie mesta nie je take stopercentne ako sa to prezentuje, hlavne pristup sefa o chvilu na meste nebudemat kto robit,citambudu len neschopaci tak sa mi to rysuje, ale mozno to tak nie je ale mam info,ze dost zamestnancov odchadza, a teraz sa pytam preco?????? Kde je chyba? ????
11. júl 2016

Juraj Fuzák

Aky je pristup sefa? Kde sa prezentuje ze je nieco 100%tne? Nic na svete neni 100%tne. To ze niekto odchadza z uradu je podla mna bezna zalezitost, v kazdej firme sa ludia menia na pravidelnej baze. Niekto odchadza mozno preto ze mu nevyhovuje pracovat s novym primatorom, niekto mozno odchadza ze si nasiel nieco ine, niekto ide do dochodku a pod. To ze skrabalek Kopunek napise nieco o neschopnosti niekoho je do smiechu, ked niekto kto sa ani nevie do svojho braku podpisat...
11. júl 2016

Flego

To má byť ponuka na zoznámenie sa zofinka?
11. júl 2016

zofia

Jednoznacne niekto nechce pripustit, ze to nie je take lahke,ale pred volbami kritizoval vsetko aj vsetkych, surovo,podnikatelov v oblasti udrzby zelene prirovnaval k podvodnikom a doteraz su mu tie firmy dobre,treba zit na zemi a byt trocha pokorny, lebo nic sa neda robit na stopercent a k suhlasu vsetkych obcanov Trnavy, ani p. primatorovi vsetko nevychadza, beriem, kritika sa mu oplatila,p. Fuzak nikto sa nebude trhat zamestnat sa na urade, mozno taky kto inde nepochodil,a to uz pre urad aj primatora bude problem, je tam velmi, velmi dusny vzduch,apropo a vase aktivity LT - Kalvaria a kaplnka, nie je to taka iniciativa ako pred volbami,vsetko mi pripada trocha populisticke,ja som hviezda na facebooku a kto je viacej.
11. júl 2016

Juraj Fuzák

este raz a bude to uz asi 50ty krat co niekde pisem aby mi niekto ukazal kde sme kritizovali pred volbami nejake spolocnosti. Kritizovali sme 20 rocne dodatkovane zmluvy. Ja som jediny krat kritizoval konkretnu firmu a to Deltaspol tu na odkaze asi pred dvoma mesiacmi za zmeskanu kosbu. Ze je niekde dusny vzduch? To ze sa niekto kto mal 20 rokov komfort stazuje ze je teraz dusny vzduch? No comment. Nase aktivity? Kalvaria bola do dnesneho dna kosena 7 krat na komplet tento rok, je pravda ze kaplnke sme nestihli venovat tolko casu ako by si zasluzila a urcite spravime vsetko pre to aby sa to zmenilo. Znova opakujem, to ze nieco napise zfalec Kopunek este neznamena ze je to pravda. :)
28. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
značka bude opravená v najbližších týždňoch.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
02. september 2016

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania