Čistota kráľovskej fontány a ďaľších

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Dušan Kováč 17. júla 2016

Máme krásnu fontánu a nie jednu, v našom stále krajšom meste. Trocha sa však pozabúda na pravidelnú údržbu, nie len chodu fontán, ale aj ich okolia. Na to aby bola fontána čistá stačí jeden vodný tlakový čistič ("vapka") a cca 30 min práce. Spomeniem len zopár fontán: kráľovská, oproti špitálku (spodná časť pešej zóny), v amfiku, pri pošte, v univerzitnom parčíku.
Ak niekoho napadne ešte nejaká doplnte ma.

17. júl 2016

chalan_z_prenga

hmmm... kto tam asi tak chodí do roboty... poďme tipovať... je to priamo pred radnicou... kto to asi tak vidí každé ráno keď ide okolo na bicykli...a je mu to ľahostajné... hm hm hm... ???

PS: Kto uhádne získava bludišťáka ;)
17. júl 2016

Peter Bročka

@dusankovac Nazdar, s tou vapkou ste zial na omyle. Povrch fontany sme sa pokusali (a pravidelne pokusame) cistit opakovane uz vsetkym moznym aj nemoznym a bez vacsieho vysledku. Cela povrchova uprava sa bude musiet coskoro prehodnotit.
18. júl 2016

Juraj Fuzák

chalan z prenga gratulujem k bludistakovi :)))))
18. júl 2016

Peter Bročka

bludistak??? :D
18. júl 2016

Matúš G

2Peter Bročka: čo takto vyskúšať 0,5 % roztok NaOH, nechať pôsobiť tak 5 min, a potom použiť ešte ryžák a spláchnuť vodou. Neviem s čoho je povrch fontány a možno to znie drasticky, ale na malom kúsku by som to doporučil vyskúšať.
19. júl 2016

mario

Tá fontána je všetko možné len nie ozdoba pešej zóny. Je to predražený nepodarok bez väčšej umeleckej hodnoty. Ten žulový podstavec vyzerá ako vystrihnutý z čias socializmu a tá štylizovaná koruna skôr pripomína šerbel ako kráľovskú korunu.
23. júl 2016

Dušan Kováč

Voľačo sa s fontánou udialo.
01. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
fontána bola vyčistená.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. január 2020

Micro

Tá nevyzerá kráľovsky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania