Vybudovanie chodníka - Kamenná cesta až do Bieleho Kostola

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Simona 19. júla 2016

Dobry den, chcem sa spytat, ci mesto Trnava neplanuje vybudovat chodnik (alebo cyklochodnik) od Kamenaca (Kamenna cesta) smer Biely Kostol.
Nakolko cesta nie je v ,,najlepsom" stave a chodi po nej pravidelne vela chodcov, cyklistov, ci mamiciek s kocikmi.
Tato cast cesty spada pod TT.
Prosim o odpoved, dakujem.

19. júl 2016

Eduard Trnavský

Ano , tento podnet som sa chystal pridat aj ja. Tym ako sa otvorilo golfove ihrisko, su tam zahradky a neviem co este sa tam chysta. Po uzkej ceste z nespevnenymi okrajmi plnymi naletovej zelene, denno denne riskuju deti, cyklisti, dochodcovia, psickari svoje zivoty. Neverim ze by sa nedal prepojit chodnik od koliby popri rybniku na lavej strane pri zahradkach by presiel cez cestu k zastavke a pokracov az do bieleho kostola a napojil sa na chodnik pri rodinnych domoch. Aj to osvetlnie by nebolo zle tam urobit. A naklady by som zdielal s mestom Trnava obcou Biely Kostol a s Trnavskym samospravnym krajom. Aj ja som zvedavy na odpoved samospravy.
20. júl 2016

Peto

alebo na to vybaviť eurofondy
20. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava už dlhšie uvažuje o postupnom dopravnom prepojení pre chodcov a cyklistov medzi Trnavou a Bielym Kostolom. V tomto roku máme v pláne realizovať združený chodník pre chodcov a cyklistov v úseku Ulica T. Vansovej (žel. priecestie) - Kamenný mlyn (zast. MHD). Zároveň chceme pripraviť v tomto roku i štúdiu prepojenia chodcov a cyklistov popri (alebo cez) rybník v najkritickejšom úseku trasy do Bieleho kostola, t. j. v krčku medzi rybníkmi. Pokiaľ nájdeme vhodné technické riešenie za primerané náklady na tento kritický úsek, veríme, že do 2-3 rokov je možný nový cyklo-chodecký koridor medzi Trnavou a Bielym Kostolom.


Odbor investičnej výstavby
14. september 2016

Gabriela

Dobry den, chcem sa spytat, ci mesto Trnava neplanuje vybudovat chodnik (alebo cyklochodnik) od Ružindolskej ul po Modransku ul.
Nakolko cesta nie je v ,,najlepsom" stave kedze na tomto useku od kolajnic je povolena rychlost 70km/h co je dost nebezpecne pre inych ucastnikov cest. premavky hlavne pre chodcov, cyklistov, ci mamiciek s kocikmi.
Tato cast cesty spada pod TT.
Prosim o odpoved, dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania