Popraskané ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Martina 22. júla 2016

Vo dvore Hlboka-Tehelna je popraskane betonove ihrisko. Dalo by sa s stým niečo spraviť. Ďakujem

02. október 2016

Martina

Dobry den. Prosim o reakciu. Dakujem
19. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
momentálne pracujeme na pasportizácii ihrísk, aby sme vyhodnotili, do ktorých je vhodné v budúcnosti investovať a ktoré už revitalizované nebudú. Preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
24. máj 2017

Lina

Zly stav detskych ihrisk na Tehelnej ulici

Na Tehelné ulici sa nachádzajú 3 detské ihriská, ktoré sú v zlom stave,čím predstavujú nebezpečenstvo pre deti.Foto z ihriska pri Tehelná 21
07. jún 2017

Ondrej

Poprosim "Odbor územného rozvoja a koncepcií" aj o zverejnenie nejakeho casoveho harmonogramu. Trpezlivost je jednavec a 8 mesiacov bez odozvy druha.
23. júl 2017

Miro K

Znicene ihrisko

Prosime o obnovu asfaltoveho povrchu detskych ihrisk. Toto je na tehelnej 20 - 26.
05. jún 2018

Lina

Nepouzitelne ihrisko v zlom stave

Ihrisko je nepoužiteľné, zdevastované.Zrenovuje sa vôbec niekedy???A také sú ďalšie dve ihriská na Tehelnej ulici!!!!
06. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
toto ihrisko vo vnútrobloku na Tehelnej ulici č. 16 až Tehelnej ulici č. 26 je práve zahrnuté do projekčných príprav ako jedno z ihrísk, ktorého revitalizácia sa v budúcnosti už pripravuje. Každý takýto zámer však potrebuje väčšiu časovú dotáciu na samotný projekt, obstarávanie dodávateľa, realizáciu a pod., preto prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. august 2018

Jaja

Tehelná - detské ihrisko

Dobrý deň, po rôznych návštevách rôznych sídlisk v TT, sú určite v najhoršom stave detské ihriska na Tehelnej ulici od c. 16-26, vrátane Hlbokej. Ihrisko si pamätá časy socializmu, nie je obnovené, ba čo viac, nikto sa o neho nestará. Vo večerných a ranných hodinách je rajom pre venciacich sa psov, ktorých majitelia ich púšťajú i do piedkoviska. Nebolo by na čase vytvoriť priestor pre deti, ohradeny malým plotikom s bezpečnostnými a hracími prvkami? A zároveň by sa mohla mestská polícia zamerať i na psíčkarov a kontrolu zbierania exkrementov na miestach, ktoré nie sú vencoviskom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania