Vstupné na kúpalisko Kamenný mlyn

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Dominika 31. júla 2016

Chcela by som sa informovať, aký vlastne platí cenník na kúpalisku v Kamennom mlyne. Na ich stránke, aj na pokladni majú uvedené, (viď cenník na webe), že dôchodcovia a ŤZP obyvatelia Trnavy platia cez pracovné dni len poistné.
Tento cenník je aj na pokladni kúpaliska vyvesený od začiatku letnej prevádzky.Prečo mi teda pani pokladníčka tvrdí, (v jasnom rozpore s cenníkom), že sa týka len dôchodcov a ŤZP občania tento nárok na zľavu nemajú a predáva mi lístok za 0,80 eur?
Cenník je uvedený tu ... http://www.zimnystadiontt.sk

31. júl 2016

Eduard Trnavský

No pani pokladníčka Vás určite oklamala pretože ZŤP je iným slovom invalidný dôchodca a preto sa cenník vzťahuje rovnako na starobných a rovnako aj na invalidných dôchodcov (ZŤP). Pokiaľ máte odložený pokladničný blok o zaplatení zoberte ho naspäť do pokladne kúpaliska v kamennom mlyne a spolu s preukazom ZŤP žiadajte o vrátenie 77 centov. Niekomu sa to môže zdať prehnané "pár centov" , ale takýchto osôb je viac. Pravdepodobne firma spravujúca kúpalisko posledné leto chce ešte vyryžovať najviac ako sa dá. Od budúcej sezóny bude kamenný mlyn v správe mesta Trnava.
31. júl 2016

Dominika

Ďakujem pán Brodňan. Myslím, že máte pravdu...predtým mi predala lístok za tri centy a ďalší deň mi už povedala že tá zľava neplatí, pričom vyvesený cenník zostal nezmenený...Takže si tiež myslím, že mi to naúčtovala neoprávnene...žiaľ, nechcela som sa hádať, za nami bolo dosť ľudí a nie som ten typ čo sa odváži ozvať :-( Tak to riešim aspoň cez OPS...Keby aspoň prepísali cenník, keď už chcú na hendikepovaných zarábať :-(
05. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme osobne konzultovali s pani pokladníčkou na kúpalisku Kamenný mlyn. V uvedený dátum došlo k tomu, že jej dali nové kódy do pokladne a ona omylom nahadzovala invalidov zvlášť popri poistnom, čím v štyroch prípadoch, kým si všimla tento problém, vydala v pracovný deň lístky invalidným občanom v cene detského lístka, ako je to bežné cez víkendy. Veľmi ju to mrzelo, hlboko sa ospravedlňovala, keďže už o podnete vedela, a prostredníctvom nás odkazuje tým štyrom občanom, ktorých takýmto spôsobom poškodila na vstupnom, aby sa ohlásili v pokladni, že im vstupné vráti. Dúfame, že táto jej odpoveď a výzva čiastočne vyrieši problém, ktorý vznikol len náhodným zlyhaním ľudského faktora.

Mestský úrad Trnava
05. august 2016

Dominika

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a vysvetlenie. D.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania