Legálna reklama na Botanickej ul.?

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Andrej 17. augusta 2016

Je táto reklama umiestnená na dopravnom značení legálna? Nachádza sa medzi kostolom a bytovým komplexom Botanika. Zároveň by MsP mohla zintenzívniť kontrolu dodržiavania dopravného značenia na obrázku, pretože ho takmer každý deň porušuje viacero vodičov a svoje autá nechávajú odparkované na miestach kde tým blokujú nástupnú plochu pre hasičské vozidlá.

19. august 2016

Filip

-Nedavno som daval podnet k nelegalnej reklame spolocnosti OBI. Podnet je "vyrieseny", ale reklama si veselo stoji popri ceste aj nadalej.
-Popri ceste na Spacince v tej "prudkej" zakrute stal strom, ktory dali vytnunt kvoli bezpecnosti. Nasledne znizili rychlost a vyrastol tam billboard :-D
-Reklamu sa v kazdom normalnom meste snazia zakazat, respektive regulovat. Na cukrovej vyrastli dalsie tri billbordy. Aj ked, pravdepodobne, na sukromnom pozemku, takze s tym mesto nic nespravi.
-Ale kvitujem im zrusenie plechovych laviciek.

Bolo by fajn s tym spravit poriadok, aby podobne cuda zmizli z ulic.
23. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe vášho podnetu bola po intervencii mestskej polície reklama odstránená. Hliadky mestskej polície zamerajú pozornosť na porušovanie predmetného dopravného značenia.

Mestská polícia mesta Trnava
24. august 2016

Matúš G

Vybavené.
08. september 2016

Peto

Filip, na poslednom zasadnuti MZ (7.9.2016) povedali viaceri poslanci (Butko, Fuzak, Brocka, Peciar a neviem, ci aj Bosnak nahodou), ze su zasadne proti reklamam a billboardom a usiluju sa ich zrusit. Jednym z dokazov je aj ulica Hlboka, ktora netrpi tymto svinstvom (vynimka je budova posty na Hlbokej, kde su dve nastenne reklamy). Temu nacali pri prilezitosti schvalovania pristresku MHD vratane CityLightovej reklamy. Drzim im vsetkym paste, aby reklamy zmizli.. a mozu zacat hlavne tymi svetelnymi, ktore su otocene rovno ku krizovatke (kruhac Dohnanyho, Kollarova-Hospodarska, Kollarova-Sladovnicka, kruhac pri Kauflande).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania