Dlažba pod lavičky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Matúš G 18. augusta 2016

Bolo by vhodné osadiť dlažbu aj pod lavičky pri detskom ihrisku na Linčianskej, tak ako je v pozadí pri chodníku.

11. október 2016

MBN

Toto je do neba volajuce aby k takemuto doslova banalneho podnetu nebolo riesenie.
04. november 2016

Matúš G

Neriešené.
04. november 2016

peter

aké riešenie to je nedokončená práca chyba poslanca ktorí to ma kontrolovat a urgovat treba mladšého flexibilného poslanca a všetko bude
04. november 2016

Eduard Trnavský

Vážené vedenie mesta, viem že tento podnet bol pridaný v auguste v období čerpania dovoleniek, ale uz je začiatok novembra a vy ste k tomu nevedeli napísať ani stanovisko? Kde je problém? Niesu peniaze alebo ľudia alebo treba na tekýto banálny úkon vyhlasiť verejné obstarávanie ktoré trvá niekoľko mesiacov? Tak konečne sa niečo pekné urobí aj na linčianskej stojí to kopu peňazí a týmto jednoduchým položením dvoch lavičiek sa sfušuje celý projekt? Žiadame vás o čo najskoršie riešenie alebo aspoň vyjadrenie k tomuto podnetu. Dakujeme.
16. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lavičky majú byť v zmysle projektovej dokumentácie otočené smerom do chodníka. Nakoľko boli do trávnatej plochy umiestnené hracie prvky pre deti a pre lepší výhľad rodičov na ne boli lavičky pootočené (nie sú na pevno kotvené, dá sa nimi hýbať) bez ďalších stavebných úprav. Na základe aktualizovaného podnetu sme mali dňa 10. 11. 2016 pracovné stretnutie so zástupcom zhotoviteľa stavby, kde sme prerokovali dve možnosti riešenia tohto problému a to buď:
- pootočiť lavičky v zmysle platnej projektovej dokumentácie s tým, že by bol obmedzený vizuálny kontakt rodičov s hrajúcimi sa detmi, alebo
- lavičky zostanú otočené tak, ako sú, a pod tieto lavičky osadíme plochy z betónovej dlažby. Priklonili sme sa k tomuto riešeniu a v priebehu budúceho týždňa podľa prísľubu zástupcu zhotoviteľa budú zrealizované betónové plochy pred predmetnými lavičkami.

Odbor investičnej výstavby
30. november 2016

Matúš G

Čo k tomu napísať. Toto nepovažujem za vyriešené podľa mňa. Dať ku každej lavičke 7 ks dlažby a tváriť sa ako sme to vyriešili k spokojnosti. Vôbec to nemusí byť vydláždené tak veľmi ako to je na foto 3, ani obrubníky tam nemusia byť, ale nech je vydláždený celý priestor dvoch lavičiek - vyznačené červenou čiarou.
14. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobré ráno,
dlažba pod bude dokončená podľa pôvodného návrhu. Podľa prísľubu zástupcov firmy CS, s. r. o. bude dlažba doplnená do 21. 12. 2016.

Odbor investičnej výstavby
11. február 2017

Matúš G

Vybavené, uvidíme koľko to vydrží.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania