Nebezpečný plot na ihrisku Lokomotívy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Zuzana 13. septembra 2016

Na ihrisku Lokomotívy je starý, hrdzavý a zničený plot, ktorý je nebezpečný pre deti. Stačilo by ho odstrániť, ked nie sú peniaze na nový. Je to tam v tejto podobe viac ako 5 rokov a stav sa len zhoršuje.

20. september 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za informáciu. Hneď po Vašom upozornení sme spravili nápravu, ale nedá mi zároveň aj odpovedať. Areál J. Slottu je na športovanie (zamerané na futbal) a ten podnet, ktorý ste nám poslali pácha neukáznená verejnosť (príklad: rodič venčí psa, dieťa sa šplhá na ochranný plot, kedykoľvek ho kompetentný človek osloví, aby išiel z toho plota dole, že to nie na šplhanie, ale lapač lôpt, sme veľakrát kritizovaní. Areál sa snažíme neustále zveľaďovať, pravidelne každý deň ho čistíme od psích výkalov a odpadkov , ktoré verejnosť narobí. Stačí sa pozrieť na mantinely pri asfaltovej ploche, aké sú nasprejované, stačí sa prísť pozrieť každé ráno na umelý trávnik, kde sme dali verejnosti prístup (na športovanie - futbal, nie na bicyklovanie, kolobežkovanie, vysedávanie na striedačkách, fajčenie, rozbíjanie sklenených pohárov). Osobne som oslovil mestskú políciu, aby pravidelne denne 2-3x robili obchôdzky areálu, hlavne vo večerných hodinách.

Peter Moravčík, správca areálu J. Slottu, v zastúpení za Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava
20. september 2016

Zuzana

Dobrý deň, starostlivosť o areál je veľmi príkladná. Áno, máte pravdu, že ho ničia jeho užívatelia. A ani ja tomu nerozumiem, prečo dospelý ľudia chodia na ihriská, kde je veľa detí, venčiť svojich štvornohých miláčikov a ešte si po nich neupracú. Zákazové značky pre nich podľa všetkého neplatia alebo nevedia čítať. Len teda neviem, kam máme chodiť s malými deťmi, keď aj ihriská a ich areál je využívaný na venčenie psov? Ale to je asi otázka pre niekoho iného.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania