Neprehľadný priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lubica 16. septembra 2016

Dobry den.
Chcela by som sa opytat na vyrub tuji na zakrute pri prechode pre chodcov na ulici Vladimira Clementisa (oproti 101 drogerie) Vo februari minuleho roka bolo zacate konanie na vydanie suhlasu na vyrub drevin a odvtedy sa nic nekona.
A este by som sa chcela opytat, kde najdem vysledky z hlasovania o prechody ktore maju byt "zviditelnene"? O tom sa rozhodovalo koncom minuleho roka alebo zaciatkom tohoto, neviem uz presne.
Dakujem

20. september 2016

Matúš G

Luba ohľadne priechodov ktoré majú byť osvetlené som našiel toto:
- Tamaškovičova - pri moste cez Trnávku
- Vladimíra Clementisa - križovatka Kaufland a Lidl
- Vladimíra Clementisa - v zákrute s ulicou T. Tekela
- J.G.Tajovského - pri zastávke MHD
- Bratislavská, Nerudova - križovatka týchto ulíc
- Zelenečská - križovatka s Gorkého ul.
- Terézie Vansovej - pri cintoríne
22. september 2016

jozef

Hlavne ,že sa ide stavať garáž pre bicykle, čo bude dľa môjho názoru nevyužité o čom aj svedčia ohlasy na webe, bezpečnosť chodcov je na druhom mieste.
23. september 2016

Peto

jozef jozef.. tieto spojitosti.. smrdia kanále, ale hlavne, že ide stavať cyklodom. Na sídliskách je veľa bezdomovcov, ale hlavne, že ide stavať cyklodom. máme potkany, ale hlavne, že ide stavať cyklodom. Strom pri prechode, ale hlavne, že bude cyklodom. Nech sa z teba nestane druhý trnafcantt, ktorý v každej téme vyťahoval jednu a tú istú rozprávku. cyklodom rozoberaj ďalej s tymi 5 ľuďmi na webe v diskusii pod článkom, tu treba k téme. A aby som bol k téme aj ja, tak dodám, že by stačilo upraviť, alebo dať von len jeden strom a prechod by bol bezpečnejší. Ono aj chodci by sa mali vedieť správať. Čo si tu všímam, tak prechádzajú hlava nehlava a do strán sa pozrú za pochodu. Pritom naozaj stačí zastaviť pred samotným priechodom a uistiť sa, že má voľnú cestu.
23. september 2016

Lubica

5ulo ja som to myslela skor z pohladu vodicov co idu smerom od koniarekovej. Ludi na prechode zbadas az tesne pred nim
23. september 2016

Ivan

Ešte v máji 2015 som pridával rovnaký podnet (https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/17598/nedostatocny-vyhlad-pred-priechodom-pre-chodcov), vtedy tie stromy "orezali" asi o 5 cm, čím sa situácia vôbec nezlepšila. Hlavne pri prechádzaní cez priechod s kočiarom nie je vôbec vidieť prichádzajúce autá.
23. september 2016

mario

V tomto prípade stačí odstrániť tuje, ktoré bránia vo výhľade a je po probléme.
V prípade hejtovania nicku jozef(žofia) je to zložitejšie, obávam sa, že toto mesto vyriešiť nevie. :)
23. september 2016

Peto

Lubica, ja som to tiez myslel z pohladu vodicov, no myslel som to skor tak, ze treba mat vzajomny respekt - cize aj chodec by mal zastavit na okraji a poriadne sa rozhliadnut, takisto aj sofer by mal spomalit.
11. júl 2017

Matúš G

Tuje sú odstránené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania