Rekonštrukcia mestskej športovej haly

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Martina 06. októbra 2016

Dobry den, prosim vas kedy mesto konečne zrekonštruuje mestsku športovu halu ? konaju sa tam rôzne športove, spoločenské akcie, ale aj take ktore sa napr. nemožu konať kvôli zlému počasiu na námesti... Vnutri býva strašne dusno, su tam staré okna ktoré sa nedajú otvoriť, ani zvonka budova už nevyzera moc lákavo...
Dakujem

07. október 2016

Juro Trokan

Potvrdzujem, že s kvalitou vzduchu (subjektívne) je to tam hrozné. Nedá sa tam normálne dýchať.
09. október 2016

Karol Zima

Dal som suhlasim a sup minusko, a nejde opravit. SUHLASIM hala na seba zarobila a posluzila za tie roky vrchovate, patrilo by sa jej opatere a lasky za to...
25. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vo februári roku 2016 bola na základe požiadavky vedenia mesta vypracovaná dokumentácia na posúdenie dvoch alternatív riešenia objektu Mestskej športovej haly v budúcnosti. Prvou alternatívou bola komplexná rekonštrukcia a dostavba, druhou asanácia jestvujúcej Mestskej športovej haly a výstavba novej.
Následne sa 14. 7. 2016 konalo terénne rokovanie Komisie mládeže a športu Mestského zastupiteľstva v Trnave, ktoré sa týkalo aj Mestskej športovej haly. Zápis zo stretnutia s týmto dátumom je verejný dokument, ktorý nájdete na adrese: http://www.trnava.sk/sk/clanok/archiv-zapisnic-zasadnuti-komisie-mladeze-a-sportu.
Predbežne bolo v rozpočte Správy kultúrnych a športových zariadení mesta Trnavy na roky 2017 - 2019 vyčlenených 350 000 eur na 5 etáp rekonštrukcie: rekonštrukcia osvetlenia, výmena podlahy vo vestibule, sanácia strešnej konštrukcie, výmena okien a izolácia priestorov vzduchotechniky.
Momentálne sa hľadá najvhodnejší spôsob financovania tejto investície.

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania