Parkovacie miesto pred chodníkom

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Petra 14. októbra 2016

Chodnik sa konci/zacina parkovacim miestom, s kocikom sa musi bud obist cele parkovisko, alebo hladat sirsiu medzeru medzi autami. Krizom cez namestie po starej dlazbe sa ide s kociarom tazko. toto jedno miesto smerom na kapitulsku mohlo ostat volne.Dakujem

15. október 2016

Peto

hore na kapitulskej je predajňa pre bábätká, takže súhlasím s podnetom. Auto stojí doslova na migračnej trase mamičiek s kočíkmi.
18. október 2016

Peter

hlavne, ze zakazali parkovat na celej ploche namestia a vyznacili takto "rozumne" miesta. S kocikom treba najprv prekluckovat nejak pomedzi auta, potom prejst cez parkovisko a zase prekluckovat medzi autami. Na Kapitulskej je otrasna aj dlzka parkovacich miest pre pozdlzne statie. Kto parkoval, vie svoje
18. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pre chodca je oveľa bezpečnejšie prejsť dookola po chodníku, ako vojsť z chodníka a vynechaného parkovacieho miesta rovno do vozovky parkoviska, kadiaľ prechádzajú vozidlá. Preto zachováme na parkovisku ten stav, aký tam je.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. október 2016

Roman Krajčovič

Typicka odpved pána vysokoškoláka všade len teoria,ale prax realita.... a sedlacky rozum nikde.Takú odpoved napise iba človek ktorý nemá ani potuchy o tom ako sa tažko chodi z kocíkom po meste.
21. október 2016

Peto

No chudatko dieta v kociku.. takze matka s nim nemoze ist po ako-tak rovnom povrchu.. ona musi ist krizom cez tie odporne hrbolate kocky, nech to male babo v kociku riadne vytrasie.. Odpoved mesta je pre mna absolutne nezmyselna a arogantna.
18. máj 2017

Petra

Dakujem, problem je vyrieseny, miesto zrusene.
25. máj 2017

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania