Stožiar osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Richard Bučko 30. marca 2013

Nevhodne umiestnený stožiar verejného osvetlenia v cyklochodníku na ulici Terézie Vansovej pri križovatke ulíc T.Vansovej a ul. J.Bottu.
Počas výstavby ďalšej časti cyklochodníka by mohli tento nedostatok odstrániť. Stožiar by stačilo posunúť o cca 40 cm do pásu zelene.

31. marec 2013

Dusam

si to nemyslel vazne vies ake su to naklady? tych 40 cm to treba vymenit kabel od predchadzajuceho stoziaru k dalsiemu pretoze ten sa nenatiahne sam odseba. dufam ze vedenie je v zemi cize bude trea vykopat celu trasu. podla mna je jednoduchsie ten stoziat obist ako ho presuvat. uzavrite tento podnet ako neriesitelny a hotovo
02. apríl 2013

Odkazprestarostu.sk

Dusam: Zdravím Vás, žiaľ označenie "neriešiteľný" neexistuje. Plne si uvedomujeme finančnú náročnosť nápravy niektorých podnetov. V prvom rade však počkáme na odpoveď samosprávy a podľa nej bude následne zmenený status podnetu.
Ďakujem
02. apríl 2013

Uwe

Zaujimave je, ze pri vystavbe tohto cyklochodnika niektore stoziare premiestnili do zeleneho pasu a tento tam nechali!
02. apríl 2013

zubatý

Vas nenapadlo, ze ten stoziar sa neda-l presunut napr. aj kôli dalsim inzinier. sietam? (voda, plyn, UPC...)
02. apríl 2013

Matus

no niekto ma pocit ze ked mu zavadza stlp tak proste premiestna ho o pol metra ved je tam travnik ale to co je podnim je jedno sak stlp bude hore nad zemou trcat to ze potom nebude mozne napriklad opravit poskodene potrubie je uz jedno lebo stlp uz nezavadzia na chodniku
09. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pripájam stanovisko odboru investičnej výstavby:
V tesnej blízkosti stĺpu sa nachádzajú podzemné inžinierske siete, ktorých ochranné pásmo sme povinní rešpektovať. Ak to bolo možné, stĺpy boli preložené. Ak stĺp nebolo možné preložiť, vyznačil sa žlto-čiernym výstražným šrafovaním.

Gmitterová
23. apríl 2013

Odkazprestarostu.sk

Vzhľadom na dostatočné vysvetlenie a zdôvodnenie postupu zo strany samosprávy bude tento podnet označený za vyriešený. Samozrejme súhlasíme aj s autorom podnetu v tom, že esteticky nepôsobí táto situácia najlepšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania