Zdevastované detské ihrisko pri stanici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ľubica Stearns 03. apríla 2013

Detské ihrisko pri autobusovej stanici v staničnom parku je nebezpečne zdevastované. Medzi šmykľavkami sú polámané schody, v zábradlí sú diery, zo sedačky kolotoča trčí hrot klinca (tam, kde si deti sadajú), sedačka hojdačky je rozpadnutá. Celá plocha ihriska je posprejovaná a pokrytá sklenenými črepmi, odpadkami, a fľašami od alkoholu.

08. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Detské ihrisko bude v rámci možností opravené v priebehu najbližších týždňov v závislosti od poveternostných podmienok a dodania náhradných dielov.

Jana Gmitterová, ÚKaM
08. apríl 2013

Peter Bročka

Ak bude mať Mesto záujem, občianske združenie LepšiaTrnava týmtpo ponúka pomoc pri organizovaní spoločného dobrovoľníckeho eventu a rekonštrukcii nielen tohto detského ihriska.
09. máj 2013

Marcel

Kopa odpadov
11. január 2014

Flego

Momentálne je to trochu lepšie než v pôvodnom príspevku, vidieť, že areál sa priebežne upratuje.
11. január 2014

Flego

Ale inak žiadna veľká sláva, chýba smetný kôš, hojdačka je zdemontovaná a okolo lavičiek sú porozbíjané fľašky.
24. apríl 2014

Flego

Toto by sme mohli hodnotiť ako vybavené, pretože je tu evidentná snaha ihrisko udržovať - je tu čisto, je tu nový kôš, chýbajúce drevené časti sú doplnené. Napriek snahe sa sem mamičky nehrnú, pretože na lavičke zase sedeli somráci a tým sa asi snažia vyhýbať.
14. jún 2016

Roman

Ihrisko bolo napokon asanované. Myslím, že vzhľadom na jeho stav a využívanie najmä feťákmi a bezdomovcami to bude aj lepšie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania