Zaasfaltovanie chodníka

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mária 23. novembra 2016

Kedy sa prosím budú asfaltovať chodníky, ktoré boli rozsekané pri oprave podzemných sietí? Na Hospodárskej je to v otrasnom stave, kočíkom a vozíčkom tadiať prechádzať je dobrodružstvo.

24. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
asfaltéri, ktorí pracujú pre zhotoviteľa diela, mali technické problém, ktoré sa môžu pri tomto type práce vyskytnúť. Avšak v najbližších dňoch by mali v prácach na chodníku na Ulici Hospodárska pokračovať, ako bolo prisľúbené od stavbyvedúceho zhotoviteľa diela. Samozrejme záleží aj od poveternostných podmienok, ale v čo najkratšom čase budú chodníky opravené.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. december 2016

Fedor

Začali asvaltovať ? ? ? .Aký je stav chodníkov ,nechám bez komentára . . . Aký je váš názor ? To sa dokedy budú takto robiť opravy ???
12. december 2016

FEDOR

17. január 2017

Fedor

Mesto má v pláne v roku 2017 vymeniť povrch chodníka Dúfam,že to bude podstatne krajšie .
20. január 2017

peter

HOTOVE - NEHOTOVE??? Odhliadnuc od kvality asfaltovania .... dovod uz vieme ... mesto to bude robit cely chodnik, chcem poukazat nasledovne:
Pozostatky stavebnej sute, kamenov, betonu ci asfaltu ponechavane v prilahlej zeleni a pod krickami, zabudnute debnenie, jamy a pozostatky vyrubanuch krikov .... po celej dlzky Hospodarskej v useku medzi Studentskou a Stanicnou. Ci to vyzbiera a vycisti a samozrejme zaplati Mesto pri oprave chodnika?
To neni treba to okolie chodnika docistit?
20. január 2017

peter

Hotove nehotove
20. január 2017

peter

Toto je ukoncene a prevzate?
30. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
táto stavba (rekonštrukcia plynovodu s povrchovou úpravou chodníka) nebola ešte úsekom dopravy prebraná. V každom prípade však uvedený chodník, resp. nová asfaltová ryha bude opravená do 30. marca 2017 alebo do 15. apríla 2017, a to v závislosti od počasia.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. marec 2017

Mária

Je to zaasfaltované.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania