Žltá čiara T. Tekela

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Michaela 27. novembra 2016

Na sídlisku sa v tejto časti stala z obojsmerky jednosmerka. Na zákrute parkujú autá a vjazd je dosť neprehľadný. Pár nehôd sa už na tomto miesto stalo. Zakázať parkovanie pozdĺž je asi neprístupné, situáciu by pomohlo značne vyriešiť ako by sa aspoň v oblasti zákruty obmedzilo státie žltou čiarou.

28. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žltá čiara bude na tejto cestnej komunikácii vyznačená v decembri, ak budú dostatočne vhodné poveternostné podmienky, teda suchý povrch cesty.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. apríl 2017

Vlasta

Zvýrazniť značenie na T. Tekela 25-27
Dobrý deň, prosím Vás o pomoc pri zlepšení bezpečnosti dopravy v zákrute pred obytným domom T. Tekela 25-27. V blízkosti zákruty donedávna bolo funkčné stojisko kontajnerov - ohradená plocha s vyznačenou žltou čiarou, aby tu nestáli autá kvôli odvozu smetí. Po zrušení stojiska pre nedostatok parkovacích miest si mnohí vodiči zvykli parkovať v tomto úseku. Myslia si, že už nikomu nezavadzajú. Neuvedomujú si, že všeobecne parkujú na nevhodnom mieste: autá prichádzajúce od Kauflandu cez auto zaparkované tesne za zákrutou nevidia, či im v protismere niekto nejde. Často tu dochádza ku kolíziám, našťastie zatiaľ len raz došlo k dopravnej nehode. Takéto nevhodné parkovanie komplikuje bezpečnosť a plynulú jazdu. Navrhujem zvýrazniť žltú čiaru a potiahnuť ju až do ohybu zákruty. Ďakujem.
07. apríl 2017

Vlasta

Dobrý deň, ďakujem za vyriešenie môjho podnetu - žlté značenie pred domom T. Tekela 25-27. Riešenie bolo uskutočnené obratom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania