Trnavská teplárenská dodáva okrem tepla aj bordel na sídliská

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Juraj 10. decembra 2016

9.decembra 2016 o 19:15, si zaparkuje osobné vozidlo Trnavskej teplárenskej (ŠPZ. TT-473ET) na súkromnom pozemku za mäsovýrobou Gašparík na sídlisku Linčianska, vodič vyhodí do kríkov plechové kanistre od riedidla a odchádza. Smetné kontajnery boli od neho 30 metrov. S takouto mentalitou toto mesto nikdy nebude vyzerat ako by v nom žili ludia.
Teplárenská môže zorganizovať v danej lokalite brigádu... obyvatelia sídliska jej budú vďační.

11. december 2016

jozef

Jednoznačne velkú pokutu aj pre vodiča aj pre firmu, inak mohlo by sa s tým tam už konečne niečo urobiť, nekonečný príbeh p. poslanci aj úradníci živ. prostredia a mestskom úrade.
20. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe preskúmania podania sa predmetná vec javí ako protiprávne nakladanie s nebezpečným odpadom právnickou osobou. Z uvedeného dôvodu bola vec postúpená na priame vybavenie Okresnému úradu v Trnave ako vecne a miestne príslušnému orgánu štátnej správy v odpadovom hospodárstve v zmysle zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Odbor stavebný a životného prostredia
14. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Okresný úrad vykonal na tvári miesta ústne pojednávanie spojené s miestnym šetrením, na ktorom bolo zistené uloženie odpadu kategorizovaného ako nebezpečný druh odpadu: obaly obsahujúce zvyšky nebezpečných látok alebo kontaminované nebezpečnými látkami. Uvedený odpad bol odstránený a následne zneškodnený oprávnenou organizáciou.

Okresný úrad Trnava Odbor starostlivosti o životné prostredie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania