Aktualizovať podnet
Časté výpadky osvetlenia

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Časté výpadky osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Časté výpadky osvetlenia na sídlisku Vodáreň,Zátvore a ul. Salezianskej mám za to že sa tým napomáha zlodejom áut a vandalom tzv.podpalačom smetných nádob !

28. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dovoľujeme si vám dať do pozornosti možnosť nahlasovať poruchy na verejnom osvetlení prostredníctvom online formulára priamo na stránke spoločnosti SIEMENS, ktorá na základe zmluvy zabezpečuje pre mesto Trnava prevádzku a údržbu verejného osvetlenia (http://www.siemens.sk/sites/osvetlenie/osvetlenie_pc.php), prípadne je možné nasnímať mobilom QR kód umiestnený na stožiari, treťou možnosťou je zavolať na nonstop dispečing firmy SIEMENS, číslo pre Trnavu je 033/55 36 537.
Oprava pokazenej lampy bude týmto spôsobom promptnejšia, keďže závada bude nahlásená priamo správcovi osvetlenia.
Na stránke mesta môžete podnet nahlásiť priamo na link:
http://www.trnava.sk/sk/zivotna-situacia/poruchy-osvetlenia

Odbor dopravy a komunálnych služieb
31. december 2016

Peter

ono toto uz nie je podnet na SIEMENS. Osvetlenie v casti Trnava sever vypadava niekolko krat mesacne. Je to mestske osvetlenie a mesto by za to malo nahanat spravcu, nie to prehadzovat na obcanov. Ja som to nahlasoval posledny mesiac 3x pre tu istu ulicu a zas to vypadlo dva dni dozadu, to asi nie je OK!
03. január 2017

Palcino Čavojský

Tiež to tam často nahlasujem.
03. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
výpadky osvetlenia v lokalite Kopánka, sídlisko Zátvor, Saleziánska ulica a okolie, boli spôsobené tým, že neznámi vandali poškodili rozvodnú skriňu, ktorá spína verejné osvetlenie, výbušninou, a to opakovane: jeden deň to technici opravili a skriňu zabezpečili, a aj napriek tomu sa situácia na ďalší večer zopakovala, stalo sa to 28. 12. a 29. 12.
Preto sme problém riešili aj v spolupráci s mestskou políciou, ktorých sme požiadali o zvýšenie hliadkovej činnosti v uvedenej lokalite.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania