Nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

Dobry den, na uliciach Krajna, Ustianska, Krupska a Ludova nefunguje osvetlenie. V poslednej dobe sa to opakuje. Dakujem za napravu.

02. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dovoľujeme si vám dať do pozornosti možnosť nahlasovať poruchy na verejnom osvetlení prostredníctvom online formulára priamo na stránke spoločnosti SIEMENS, ktorá na základe zmluvy zabezpečuje pre mesto Trnava prevádzku a údržbu verejného osvetlenia (http://www.siemens.sk/sites/osvetlenie/osvetlenie_pc.php), prípadne je možné nasnímať mobilom QR kód umiestnený na stožiari, treťou možnosťou je zavolať na nonstop dispečing firmy SIEMENS, číslo pre Trnavu je 033/55 36 537.
Oprava pokazenej lampy bude týmto spôsobom promptnejšia, keďže závada bude nahlásená priamo správcovi osvetlenia.
Na stránke mesta môžete podnet nahlásiť priamo na link:
http://www.trnava.sk/sk/zivotna-situacia/poruchy-osvetlenia

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. január 2017

Peter

uz to funguje. Len ma zaraza, ze to vypadava kazdu chvilu. Osvetlenie na Kopanke a Zatvore by asi potrebovalo nejaku rozumnu opravu.
03. január 2017

Palcino Čavojský

Odpoveď pre samosprávu: Siemens má svoju linku, ale má tam ľudí, ktorí nepoznajú Trnavu. Keď som minule nahlasoval (dosť častý) výpadok na Vodárni od Špačinskej po križovatku Tesco, okolo VUJE a ZŠ Atomová, dávali mi otázky, ktoré jasne ukazovali, že sú dezorientovaní z toho.. Tak isto som ich upozorňoval na zlý stav pouličných lámp pri dome Na Hlinách 8 - 9, ktoré sú pri zemi riadne skorodované a deravé (uviedol som im aj číslo tých lámp) a ani po polroku nedošlo k náprave
03. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
osvetlenie je napojené na tú istú rozvodnú skriňu ako v podnete https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/35855/caste-vypadky-osvetlenia Poškodzovali ju opakovane vandali, preto v tejto lokalite zvýši hliadky Mestská polícia.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania