Parkovanie obytných prívesov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Albert 02. januára 2017

Pred dvoma rokmi sa občania Spartakovskej 8 dočkali vytúženého a veĺmi potrebného noveho parkoviska. Odvtedy skončili problémy s parkovanim. Keďže v tesnej blízkosti je aj prevadzka obchodu s potrebami pre rybárov ticho sa tu rešpektovalo, že oproti obchodu stál celoročne jeden kus starého, ošarpaneho obytného prívesu. Ale teraz, v čase Vianoc na parkovisku pribudli dalšie. Teraz tu stojí spolu päť starých prívesov a tým blokujú päť parkovacích miest rovno pod balkónmi. Príde mi to veĺmi sebecké a drzé. Niekto si tu robí biznis s požičovňou prívesov možno pre rybarov, možno nie. Je to na Vás kompetentní uradníci, alebo mestská polìcia, urobte s tým niečo. Dúfam, ze to nebudete prehliadať a vyvodíte z tohoto patričné dôsledky.

02. január 2017

kolombo

Andrej kto zaparkoval tie prívesy nič neporušuje.Musíme počkať ma parkovaciu politiku,kde by musel pán majiteľ platiť za každý jeden príves.
03. január 2017

Lubor Bednár

....presne tak, treba riešiť aj prívesy, vozíky a aj firemné dodávky....
09. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnej dobe ten, kto odstavil tieto obytné prívesy, neporušil žiadnu platnú legislatívu. Riešenie tohto problému prinesie spustenie systému rezidentného parkovania v meste Trnava.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
09. február 2017

Lubor Bednár

...len aby to nedopadlo ako v Košiciach....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania