Verejné toalety

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Blažena Sokolovská 02. januára 2017

Verejné priestranstvo pod hradbami na Františkánskej ulici je krásna plocha plná trávy... mala by sa využívať pre turistov na voľnú obhliadku historickej pamiatky. NO, využívajú ju len psíčkari na venčenie a samozrejme máloktorý si to po svojom miláčikovi zoberie. Okrem psíkov tento priestor využívajú mladiství na víkendové popíjanie v pokoji bez kontroly a v klude, pretože priestor je zaujímavo uzatvorený. Keďže majú kľud tak nám pod oknami zariadenia pre malé deti do 6 rokov urobil veľkú potrebu dospelý človek. Zanechal nám tam aj plno špinavých servítkov, ktoré vietor krásne rozfúkal po celom priestore a ešte tam zanechal aj trenírky, pretože nestíhal. A krásny predvianočný darček je tam ešte teraz. To aby sa malé deti po prázdninách naučili ako sa správať k svojmu okoliu....

06. február 2017

Danka

Pravidelne (hlavne v lete) odtiaľ musíme vyhadzovať rôzne indivíduá, pretože nielen že tam nechávajú na trávniku bordel, ale sú hluční a rušia nočný kľud. (psíka tam venčiť chodíme a pekne si po ňom upratujeme ;)
14. február 2017

Zuzana Ďurišová

Tento priestor sa pravidelne kosil záhradníckou firmou, ktorá mala na starosti centrum. Od jesene minulého roku má na starosti trávniky v centre f. A.S.A v súčasnosti FCC a.s takže by mala byť celá plocha z jesene pokosená , vyhrabaná , vyčistená. Na jeseň sa asi všetko nestihlo , tak sa to asi napraví pri jarnom hrabaní trávnikov, kedy sa nielenže trávniky vyčistia ale sa prevzdušní koreňový systém a trávy budú lepšie odnožovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania