Mŕtvy holub pri Bazilike

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Peter 25. januára 2017

Dobrý deň.Lokalizácia miesta-od lávky(poliklinika Družba)smerom Hrubý kostol.Hneď za hradbou na ľavej strane leží mŕtvy holub v ostnatom drôte dlhšiu dobu.Vzhľadom na súčasnú situáciu s Vtáčiou chrípkou.By malo mesto zaobstarať likvidáciu.Už som oboznámil mestskú políciu, ich odpoveď bola:,,Náhlasíme firme A.S.A ".Prešli 2 týždne a holub leží stále na mieste!

06. február 2017

Peter M.

ja teda neviem, ci sa jedna o toho isteho holuba, ako je tento nahlaseny, ale vcera dopoludnia som jedneho mrtveho holuba videl lezat tesne vedla chodnika veduceho pozdlz Baziliky, na travnatej ploche medzi chodnikom a murom arcibiskupskeho palaca, kusok od laviciek.

ak ide skutocne o toho isteho holuba, ktory tam teda takto zdochnuty lezi a povaluje sa uz aspon 1 mesiac (kedze pri nahlaseni tohto podnetu dna 25.1. to vraj bolo uz 2 tyzdne), a to napriek nahlaseniu (sic!), je to fakt tristna situacia toto.

asi to pojdem nahlasit veterinarnej sprave, lebo vsak vsade len stale rozpravaju o vtacej chripke a ohniskach a opatreniach a tu si v centre krajskeho mesta mrtveho holuba nikto ani nevsimne.
06. február 2017

Peter

Dobrý deň.Jedná sa o iného holuba.Včera 5.2 som išiel okolo Hrubého kostola stále je v ostnatom drôte.Ano na Slovensku je vtáčia chrípka asi čakajú keď sa začne rozkladať,mutovať vírus na ľudí,zápach...
13. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci spolupracujúcej firmy vykonali prehliadku spomínanej lokality. Odstránili uhynutého holuba z trávnika. V ostnatom drôte oplotenia v majetku Arcibiskupského úradu je viditeľne zachytené len krídlo ďalšieho uhynutého holuba. To však vo výške plotu nebolo možné odstrániť bez vysúvacej plošiny, preto zatiaľ odstránené nebolo.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. august 2017

Matúš G

Na plote je podľa mňa kus čierneho igelitu alebo látky. Ťažko sa to identifikuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania