Podnapití mladiství

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Marcela 27. januára 2017

Dobrý deň, chcem upozorniť na podnik Chimp House na Jeruzalemskej ul.č.22 v Trnave. Je odtiaľ vídať vychádzať značne podnapité osoby vo veľmi mladom veku, najmä cez víkendy, ktoré potom robia po ulici hluk alebo ničia okolie a znečisťujú ho zvratkami.
Dá sa tomu nejako zabrániť? Majiteľ sa nám vysmial pri tomto upozornení...
Ďakujem za odpoveď.

28. január 2017

begus

volali ste políciu?
29. január 2017

Peto

jednoznačne volať okamžite 159 Mestská polícia
02. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie nielen v tejto lokalite.
Pokiaľ máte ďalšie informácie potvrdzujúce podozrenie o podávaní alkoholických nápojov osobám mladším ako 18 rokov, oznámte ich prosím stálej službe mestskej polície prostredníctvom telefónneho čísla 033/5511555 alebo na Referáte priestupkov 033/3236405.
Čo sa týka znečisťovania verejných priestranstiev a rušenia nočného pokoja, za ktoré sú zodpovedné konkrétne osoby (nie prevádzka), kontaktujte prosím našu stálu službu na telefónnom čísle 159 v čase, keď k protiprávnemu konaniu dochádza.

Mestská polícia mesta Trnava
06. apríl 2018

Renata

Zabavny podnik na Jeruzalemskej 22 ma novy nazov ako i prevadzkovatela, avsak situacia je za poslednych par tyzdnov doslova alarmujuca.Podnapita mladez - hlavne z radov mladistvych!!! zdrziavajuca sa pred tymto podnikom, robiaca hluk, znecistujuca okolite nehnutelnosti mocenim a zvratkami na ich mury, sprejerstvom plotov, hlasnym pustanim hudby z autoradii, znecistujuca verejne priestranstvo rozbitymi flasami a odpadkami...je dennou rutinou a to uz od 17.30 hod.Mestsku policiu som volala za posledne obdobie 3x, ale kedze este nebolo 22.00, nic s tym nedokazali urobit.Ide tu vsak o zavazny problem, kedze mladez si sem zvykla chodit a vela jej netreba, uz kratko po 18.00 hod.su mnohi v dezolatnom stave a do 22.00 tu robia neskutocny kraval.Po 22.00 si uz zvykli sa presunut do inych podnikov.Ide tu zjavne o nalievanie mladistvym, ktore z nasej ulice, hlavne z jej dolneho konca, robi druhu Linciansku (MSP ma ubezpecovala, ze ani tam to tak nevyzera ako pred tymto podnikom na Jeruzalemskej; takze mame zjavne naslapnute na pomalicky tvoriacu sa no go zonu...) Snad sa nam podari zachranit nielen povest historickeho jadra Trnavy, ale aj tie deti, ktore tu bezprizorne denne behaju opite, hulakajuce permanentne vulgarne a oplzle vyrazy za bieleho dna, spravaju sa odsudeniahodne a na ktorych si zjavne niekto bezchrbtovy buduje dobry biznis.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania