Bydlisko bezdomovcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený

nočný pochod bezdomovcov začína byt velmi hlucny a s cistotou nema nic spoločne

08. február 2017

kolombo

Pán Kotleba a volali ste políciu,keď bol rušený nočný kľud?Inak,ten priestor čo máte odfotený je súkromný majetok pána Matoviča. Patrí to k ubytovni.
09. február 2017

Lubor Bednár

....a ďalší útok "p. Kotlebu"!?
09. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prípade rušenia nočného pokoja kontaktujte prosím stálu službu mestskej polície prostredníctvom telefónneho čísla 159.

Mestská polícia mesta Trnava
09. február 2017

Roman

Kde je teraz p.Matovič asi ho treba poslať upratať.
10. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
miesto sme od podania podnetu niekoľko razy preverili, ale nikoho z občanov bez domova sme nenašli. Prostredníctvom terénnej pracovníčky budeme naďalej sledovať zmeny v tejto lokalite. Ak tam bude niekto rušiť pokoj v nočných hodinách, je potrebné sa obrátiť na Mestskú políciu na tel. č. 159.

Odbor sociálny
17. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň:
Stavebný úrad k podnetu č. 36733: Neporiadok a bydlisko bezdomovcov, v objekte súp. č. 558, Kollárova ulica 24, Trnava, prikladá nasledovné stanovisko:
Stavebný úrad písomne upozorní vlastníčku nehnuteľnosti parc. č. 6309/1, 6309/2 na nevyhovujúci stav nehnuteľnosti a vyzve ju k zabezpečeniu objektu a vykonaniu nápravy, teda vyčisteniu pozemku.

Referát štátneho stavebného dohľadu
17. február 2017

Lubor Bednár

....tak potom stavebný úrad, ak toto rieši, môže vyriešiť aj vlastníkov ostatných pozemkov kde sa vyskytukú bezdomovci a robia neporiadok, teda aby vykonali nápravu a vyčistili pozemok.....napr. pri potoku Trnávka na Linčianskej, pri kruhovom objazde pri "TAZ" bývalé záhradky atď....prosím stavebný úrad, aby konal aj v týchto oblastiach....neuveriteľné ako pekne sa to dá vyriešiť :)))
23. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Odbor stavebný a životného prostredia, Referát odpadového hospodárstva upozornil vlastníka na stav predmetnej nehnuteľnosti, a zároveň ho vyzval na odstránenie nevyhovujúceho stavu.

Odbor stavebný a životného prostredia, Referát odpadového hospodárstva
27. marec 2017

navstevnik

Obec je povinná po prijatí oznámenia vo veci prenesenej kompetencie (zákon č. 416/2001 Z. z. o prechode niektorých kompetencií z orgánov štátnej správy na obce a vyššie územné celky v znení neskorších predpisov) ako príslušný správny orgán v zmysle zákona NR SR č. 223/2001 Z . z. o odpadoch a v súlade so zákonom č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov, začať správne konanie v súlade so zákonom č. 71/1967 Zb. o správnom konaní v znení neskorších predpisov a urobiť v spolupráci s obvodným úradom životného prostredia, všetky opatrenia pre nápravu skutkového stavu – to znamená odstrániť skládku.
04. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestský úrad, Odbor stavebný a životného prostredia upozornil vlastníka na stav jeho nehnuteľnosti. Vlastník uvedenej nehnuteľnosti v týchto dňoch vykonáva opatrenia vedúce k náprave stavu na pozemku odstraňovaním odpadu. K podnetu prikladáme fotodokumentáciu vyhotovenú 4. apríla 2017, kedy na danej lokalite príslušný odbor MsÚ vykonal miestne zisťovanie.

Odbor stavebný a životného prostredia
08. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v tom čase sa odpad likvidoval a aktuálne je priestor čistý.
Kto? odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania