Rozrytý trávnik

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Eduard Trnavský 20. februára 2017

Travnik pred hernou (biliard cafe bar) na Zelenečskej byval pekny a udrziavany ale odkedy si majitelia(zamestnanci) a navstevnici urobili z travnika tankodrom je na to smutne pozerat co dalsi den to dalsie kolaje a na zaciatku z byvaleho travnika zostala len kaluz blata(vid foto so zaparkovanym autom). Prosim dotknuty odbor o doplnenie dopravnych stlpikov alebo vysadenie vzrastlych krikov. Nenechame si z kuska zelene zdevastovat nejakymi individuami. P.S. Ak bude mozne a podari sa mi odfotit aj vozidlo priamo prechadzajuce na travniku, bude poslane aj na Ms Policiu. Dakujem za rychle riesenie aby sme zabranili este vacsim skodam.

20. február 2017

Matúš G

Eduard v takomto prípade treba natočiť páchateľa a hneď volať 159 MsP.
22. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vozidlo na fotografii stojí v rozpore s pravidlami cestnej premávky a jeho vodič sa dopustil priestupku. S obsahom podnetu budú oboznámené hliadky Mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie.
V prípade, ak opäť zaregistrujete takéto konanie, oznámte nám to prosím na telefónnom čísle 159 v čase protiprávneho konania. Na miesto bude vyslaná hliadka.

Mestská polícia mesta Trnava
16. apríl 2018

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania