Cyklotrasa Prednadrazie

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Robert L. 18. apríla 2013

Chodnik spajajuci park Janka Krala s Kamennym mlynom je dlhorocne v zlom stave. Tato trasa a lokalita je idealna na rekreaciu a sport. Stav chodnika neposkytuje podmienky na bezpecne korculovanie/bicyklovanie. Je nutna nielen vymena povrchu ale aj rozsirenie samotneho chodnika a oddelenie priestoru pre chodcov / cyklistov/korculiarov.

24. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Pripájam stanovisko odboru územného rozvoja a koncepcií:

Z predložených informácií nie je zrejmé, na ktorý chodník myslíte. Na trase, ktorú ste vyznačili nikdy nebol vybudovaný chodník, ide len o vyšliapanú cestičku v zeleni, ktorú občania využívajú na behanie a prechádzky so psami. Preto nie je možné vykonať jeho rekonštrukciu/výmenu povrchu. Ak však máte na mysli súbežný chodník vzdialený cca 40m (vedúci popri Čajkovského ulici a ulici Ľudvika van Beethovena), mesto Vám dáva nasledujúcu odpoveď:
Chodník je realizovaný z liateho asfaltu a má šírku 2,5 m. Odbor dopravy a komunálnych služieb vykonáva v rámci údržby opravu chodníkov v celom meste. Tento chodník je v súčasnosti dobrom technickom stave. Napriek uvedenému ODaKS skontroluje drobné trhliny, bubliny či iné nerovnosti a v prípade zistenia zabezpečí ich lokálnu opravu.

Gmitterová
24. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Ešte pripájam doplnenie od odboru územného rozvoja a koncepcií:
Cyklotrasa v Beethovenovom parku je zahrnutá v Koncepcii rozvoja cyklotrás mesta. V súčasnosti však mesto zabezpečuje najmä prepojenie okrajových častí mesta s centrom. Postupným budovaním siete sa pristúpi aj k riešeniu tejto cyklotrasy.

Gmitterová
24. jún 2013

Peter

Uvažuje sa do budúcna aj prepojenie z parku Jána Krála na cestu ktorá vedie okolo depa tak aby sa išlo stále po chodníku resp. prechod cez toto koľajisko http://img12.imageshack.us/img12/4307/gljz.png . to druhe je vyriešené celkom dobre.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania