Potkany na Špačinskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Marek 26. februára 2017

Dobrý deň, chcem upozorniť na problém,ktorý obťažoval sídlisko družba a tým problémom sú potkany, kým sa mesto spamätalo po x y sťažnostiach vyriešili čiastočne tento problém, lenže páni potkany sa presťahovali aj s rodinkou na špačinskú ulicu teda vecne, nory sú po špačinskej ceste až k malému Tescu Express.chcem Vás pekne poprosiť o vyriešenie tohoto problému lebo obchádzať ich nieje príjemné.Ludia zahadzuju nory kameňmi ale to samozrejme není riešenie. A som presvedčený o tom že ako sa postavila "krásna City Aréna",potkany sa rozutekali do celého mesta. Je smutné, že mesto nenavysilo deratizačné úkony a zostali pri rituále.lebo verím, že okrem družby,a momentálne Špačinskej ulici majú aj na iných sídliskach podobné problémy. Ďakujem za pomoc /nepomoc. Želám pekný deň.

27. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v apríli sa bude konať komplexná deratizácia. Je do nej zahrnuté celé mesto - zeleň aj kontajnerové
stojiská, takže sa týka aj Špačinskej ulice a problémov jej obyvateľov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. marec 2017

Rasťo Rehák

Mozem sa opytat, tyka sa to aj ulic Vl. Clementisa? Lebo konkretne kontajnery na Ulici Vl. Clementisa 77,78, tak tam je ale uz ze NEKUTOCNE vela nor/dier, ta zelen co tie kose obklopuje akurat zakryva vyhlad do tych dier, je to strasne na pohlad, a este horsie vobec vynasat smeti :( Mozem sa spytat co sa skryva pod pojmom "komplexna deratizacia" ? Aky je rozdiel oproti minulorocnym "neucinnym" metodam? ... Naozaj to trapi extremne vela ludi..
18. máj 2017

navstevnik

Vyzývame občanov, aby v prípade, ak zaregistrovali zvýšený výskyt hlodavcov na verejných pozemkoch, nám ho nahlásili na Odbor dopravy a komunálnych služieb.  
[email protected] 
http://www.trnava.sk/sk/aktualita/deratizacia-verejnych-priestranstiev
16. november 2018

Marek

Potkany na Špačinskej ulici

Dobrý deň. Chcem upozorniť "opäť "na potkany na ulici Špačinská cesta. Smer od veľkej križovatky cez špačinskú smer k tescu express. Predpokladam, že asi nieje normálne keď pozerám z okna a po chodníku sa prechádza po chodníku potkan ako ruka. Tento problém je tu už dlhšie a NIKTO TO NERIEŠI! V minulosti cca (apríl) sa mali robiť nejaké deratizačné úkony aj keď na schôdzach opýtaných obyvateľov nikto tu žiadne také úkony nevidel. Od Špačinskej cez hliny všade samé diery v zemi. Šak uz niekto to riešte prosíme Vás. To tu 30 rokov nebolo!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania